1234
Douchedeur Relax

Nieuw op de Nederlandse markt is het Italiaanse merk ‘Relax’. Gespecialiseerd in kwaliteit douchedeuren en exclusief verkrijgbaar bij sanitair groothandel Luca Sanitair. Het assortiment van Relax is groot en geschikt voor vrijwel iedere doucheruimte en situatie. Relax kenmerkt zich door goed te luisteren naar de wensen van gebruikers, zowel qua gebruiksgemak als ten aanzien van de installatie. Bovendien heeft Relax echt oog voor detail, gebruikt hoogwaardige materialen en is gecertificeerd door het Duitse TÜV kwaliteitskeurmerk. Luca Sanitair is de specialist in Nederland en Vlaanderen in Italiaans design sanitair en is blij om Relax exclusief in haar assortiment te kunnen voeren.

Compleet assortiment douchedeuren
Het assortiment douchedeuren en bijpassende douchebakken van Relax is enorm. Van inloopdouches, douchescabines, XXL douches, douches met draai- en schuifdeuren tot en met douches met en zonder profiel. Luca Sanitair voert de volgende douchedeuren van Relax: Luxor design line, Light serie, Evolution, Petrarca en de Solid surface douchebakken.

Flexibel en hoogwaardig
De esthetische en technologisch hoogwaardige producten van Relax kenmerken zich door de functionele vormen en zijn innovatief, flexibel en comfortabel. Het uitgebreide assortiment biedt de mogelijkheid tot het creëren van een reeks oneindige mogelijkheden. De bijpassende Solid Surface douchebakken zijn slechts 4,5 cm. hoog en maken het assortiment en de mogelijkheden compleet. Relax: nieuw merk douchedeuren uit Italië Relax is voortgekomen een team van mensen die met jaren ervaring werkzaam op het gebied van douchecabines. Deze ervaringen over de wensen en suggesties van klanten, waren de basis voor een innovatief product. De douchedeuren van Relax onderscheiden zich door de kwaliteit van de materialen, aandacht voor detail, het gemak van installatie en het gebruiksgemak. De Relax douchedeuren zijn gecertificeerd door het Duitse TÜV kwaliteitskeurmerk.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners