3524
Hansgrohe Froggy
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-04-2022

De tranen vloeien al zodra het woord harenwassen valt. Werd er in de kinderkamer zojuist nog tegen draken gevochten of naar griezelverhalen geluisterd, zodra er water en shampoo over hun hoofdjes stroomt, is het gedaan met de heldhaftigheid van kinderen. Hoe kan dit noodzakelijke kwaad aangepakt worden en wordt baden en douchen weer leuk en aangenaam?

Deze vraag wordt al generaties lang door vaders en moeders gesteld, ook door de ouders bij Hansgrohe. Hun idee: een douche die kinderen leuk vinden. Een vrolijke groene kikker met bewegende kraalogen en een brede lach maakt douchen en baden tot een groot plezier. Het sympathieke siliconen figuur kijkt vrolijk de badkamer in vanaf de grote Raindance S douchekop (diameter 100 mm) een echte eyecatcher, die de kleintjes in de badkamer gezelschap houdt. En voor de ouders: druk op de kikker en hij geeft een vrolijke piep.

Eén douche voor kinderen én ouders
De Raindance Froggy is niet alleen leuk voor kinderen, maar als Raindance S 100 AIR ook voor volwassenen. Het kikkerhoofd kan eenvoudig van de douchekop verwijderd of er opgezet worden. Het bewezen QuickClean anti-kalksysteem vereenvoudigt het reinigen van de douche. Door met een vinger over de siliconen straalopeningen te wrijven, is de douche snel vrij van kalk. De EcoSmart technologie begrenst de waterdoorstroom tot max. 9 liter per minuut.

Kinderen kunnen veilig met het kikkerhoofd spelen: de kleuren zijn niet giftig en kleine onderdelen kunnen niet loslaten. Raindance Froggy heeft alles in zich, om voor doucheplezier bij kleine en grote mensen te zorgen. Tranen in de badkamer behoren tot het verleden, kikker en kinderen lachen samen om het stromende water.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide