1892
Zijdouche
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 09-10-2017

Douchen wordt een steeds grotere sensatie bij Grohe. De sanitairproducent breidt haar Rainshower® doucheprogramma uit met een nieuwe serie producten onder de naam Rainshower® F. De GROHE Rainshower® F-serie bestaat uit een zij-, hoofd,- en plafonddouche in dezelfde minimalistische stijl. De bijzonder vlakke douches met het GROHE StarLight® chroom passen in iedere badkamer van functioneel tot strak en modern. De douches kunnen geinstalleerd worden op elke gewenste hoogte of positie. Met de nieuwe GROHE Rainshower F-serie stelt de consument een eigen, ultieme douche-sensatie samen.

Een weldadige regenbui, elke dag.
De GROHE Rainshower® F-serie bestaat uit drie modellen, namelijk:

* De hoofddouche voor het plafond. Deze is verkrijgbaar in een extra grote afmeting van 25 bij 25 centimeter. De stand van de douchekop is rondom in een hoek van 20 graden te verstellen naar de individuele behoefte;

* Een tweede hoofddouche kan aan de wand worden geinstalleerd en is 10 graden rondom te verstellen;

* De zijdouche kan op elke gewenste hoogte op de wand een plek krijgen. Het is ook heerlijk om meerdere zijdouches in de douche te installeren voor een ongekend regenbuigevoel. Met de nieuwe Rainshower® F-serie is het mogelijk om een unieke douche-ervaring te creeren!

Voorzien van unieke GROHE techniek
De Rainshower® F-serie is voorzien van GROHE DreamSpray® dat zorgt voor een optimale verdeling van het water over de sproeigaten. Met de GROHE Speedclean® kan eventuele kalkafzetting van de douchekoppen met een veeg verwijderd worden. Het GROHE StarLight® chroom zorgt ervoor dat de douche er altijd gloednieuw uitziet.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide