1692
Douche Grohe Rainshower

De trend van grote hoofddouches met hun intense douchebeleving zet zich onverminderd voort. Met een breed assortiment aan Showerpipes, die veel verschillende installatieoplossingen bieden, kan het doucheplezier uit een grote hoofddouche zonder veel installatieproblemen in iedere badkamer worden toegepast.

Dit geldt ook als u wilt douchen in het bad of uw badkamer niet de mogelijkheid tot een aparte douchehoek biedt. Ook voor deze situaties biedt Hansgrohe een oplossing. Met de nieuwe baduitvoeringen van de Raindance Showerpipe en de Croma 100 Showerpipe is het mogelijk in bad te genieten van doucheplezier XXL.

Eenvoudige installatie, flexibel gebruik
De Raindance Showerpipes zorgen met hun grote hoofddouche voor doucheplezier XXL. Dankzij de Hansgrohe AirPower technologie, die het water in de douchekop vermengt met lucht, omhult de straal de douchende persoon met een zachte volumineuze doucheregen en garandeert zo een ultieme douchebeleving. In combinatie met de drie verschillende straalsoorten van de Raindance S100 AIR handdouche beleeft u flexibel doucheplezier onder de douche. De Raindance Showerpipe in baduitvoering biedt keuze uit twee voorsprongvarianten, zodat het niet uitmaakt of deze langs de lange of de smalle kant van het bad gemonteerd moet worden.

De Croma 100 Showerpipe is ideaal voor kleinere badkamers, omdat de hoofddouche niet ver de doucheruimte in komt. Het water bereikt via de glijstang de schuin omhoog stekende douche-arm om vervolgens uit de grote Croma 160 hoofddouche te stromen: doucheplezier XXL. De Croma 100 Showerpipe wordt gecompleteerd met de in verschillende standen instelbare Croma 100 Vario handdouche.

Waterbesparend doucheplezier: EcoSmart
Een milieubewuste omgang met het waardevolle element water zonder comfortverlies, is mogelijk met de Hansgrohe Showerpipes in EcoSmart uitvoering. Deze zijn er in alle varianten, zowel voor Raindance als bij Croma 100. Dankzij de speciale doorstroombegrenzer wordt het waterverbruik op maximaal 9,5 liter per minuut begrensd.De doorstroombgrenzer bestaat uit een zich in vorm aanpassende precisie-O-ring die reageert op de waterdruk en verkleint of vergroot de doorstroomopening voor het water. Dankzij deze technologie in combinatie met aagepaste straalopeningen, blijft de gebruikte waterhoeveelheid vrijwel gelijk, waardoor behalve op water ook de energiekosten bespaard worden.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners