2574
Douchebak Piana
Gepubliceerd: 29-10-2013 Laatste update: 22-04-2017

Luca Sanitair, gespecialiseerde leverancier van Italiaans design, is onlangs op de designbeurs Cersaie in Bologna geweest en heeft weer volop inspiratie opgedaan. Zo heeft het merk Galassia haar assortiment uitgebreid met de vlakke maatwerk douchebakken van composiet. De vlakke douchebakken Piana van het Italiaanse merk Galassia zijn slechts 2,5 cm. dik. De Piana douchebak is voorzien van een gladde of bewerkte antislip bovenlaag. De douchebakken worden in de Benelux exclusief via Luca Sanitair geleverd en zijn niet via internet verkrijgbaar.

Douchebak Piana op maat
De nieuwe douchebak Piana, of beter gezegd douchevloer, van composiet is van het Italiaanse sanitairmerk Galassia. De douchebak is slechts 2,5 cm. dik, leverbaar in de breedtes 70, 80 of 90 cm. en in alle lengtes tot 200 cm. Er is keuze uit 4 kleuren, zwart, grijs (betonlook), beige of wit, met een geruwd of juist glad anti-slip oppervlak. De douchevloer heeft van zichzelf al afschot en wordt geleverd met een strakke RVS afvoer.

Ideaal voor alle ondervloeren
De Piana douchebak/vloer heeft al afschot en kan direct op een vlakke ondervloer worden gelegd. Door de grote vlakke en stevige plaat is de Piana ook bijzonder geschikt voor houten ondervloeren. Het leggen is uiterst eenvoudig: de plaat kan gemakkelijk los worden gelegd, alleen de afvoer hoeft maar worden aangesloten. Het wandtegelwerk kan direct op de composietplaat worden aangesloten en worden afgekit. De douchebak kan in iedere maat worden besteld bij Luca Sanitair. De levertijd is zes weken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide