2817
Comfort en Leg shower
Gepubliceerd: 25-03-2015 Laatste update: 07-09-2017

Met de nieuwe douchetoepassing Comfort Shower verrijkt Dornbracht de spazone met een tot nog toe ongekende waterervaring waarbij men zit: meerdere waterpunten en straalsoorten worden met een druk op de knop gecombineerd tot weldadige scenario's, waarbij de zittende lichaamshouding voor een bijzonder diepgaande ontspanning zorgt. Comfort Shower kan optioneel worden uitgebreid met Leg Shower: een innovatieve toepassing voor stimulerende begietingen over de benen.

Dornbracht Comfort Shower vult de douchetoepassingen Vertical Shower en Horizontal Shower van Dornbracht aan met een nieuwe dimensie waarbij men zittend doucht. Daarbij verbindt Comfort Shower intensieve regeneratie met optimaal comfort: de ontspannen, zittende lichaamshouding maakt hydrotoepassingen, zoals Kneipp-begietingen of peelings bijzonder aangenaam.

Dornbracht Comfort Shower: totale waterbeleving terwijl men zit
Comfort Shower combineert de regendouche BigRain met de module WaterFall met Pearlstream: net als bij een natuurlijke waterval valt het water bij deze straalsoort zacht op schouders en nek en hult het lichaam in weldadig warm water. Tegelijkertijd masseert een krachtige waterstraal uit twee WaterBars de boven- en onderrug en maakt de spieren heerlijk los. Daarnaast zijn weldadige Kneipp-begietingen met een slang mogelijk.

Dornbracht Leg Shower: automatisch regelbare douche voor de benen
Optioneel kan Dornbracht Comfort Shower worden uitgebreid met de nieuwe toepassing Leg Shower. Vier WaterBars ter hoogte van de onderbenen zorgen voor koude (Refresh) of afwisselend warme en koude (Vitalize) waterimpulsen. Leg Schower verfrist op die manier bijvoorbeeld na het sporten of helpt het immuunsysteem te versterken door een gerichte stimulering met wisseldouches. Leg Shower is verkrijgbaar als extra optie bij de Comfort Shower of apart leverbaar.

Individuele scenario's met een druk op de knop
Net als bij Vertical Shower en Horizontal Shower kan bij Comfort Shower worden gekozen tussen de scenario's De-Stressing, Balancing en Energizing, die comfortabel via de Dornbracht Smart Tools kunnen worden geregeld. Door de combinatie van meerdere waterpunten en straalsoorten hebben de choreografieën een ontspannend, kalmerend of stimulerend effect en zorgen zo voor een unieke totale beleving van het water voor lichaam en geest.

Transforming Water – The Luxury Spa Experience
Comfort Shower werd door Dornbracht ontwikkeld binnen het overkoepelende concept van Transforming Water. Dit staat voor de transformerende werking van water op de mens en maakt het element tot een vast onderdeel van een gezonde leefwijze: individueel instelbare watertoepassingen leveren dagelijks actief een bijdrage aan meer levenskwaliteit en helpen de uitdagingen van alledag fit en mentaal gesterkt tegemoet te treden. Vooraf ingestelde scenario's en comfortfuncties ondersteunen het uitvoeren van Kneipp-baden en vormen daarmee een handige aanvulling op de persoonlijke gezondheidsstrategie. Sanus Per Aquam (SPA) – gezond door water. Dornbracht Comfort Shower is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: roestvrij staal gepolijst in combinatie met chroom en roestvrij staal geborsteld in combinatie met platina mat. Leg Shower is verkrijgbaar in de uitvoeringen chroom en platina mat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide