1506
BETTEFLOOR SIDE XXL douchebakken
Gepubliceerd: 25-09-2015 Laatste update: 14-09-2017

De trend van grote comfortabele doucheruimtes zorgt voor vraag naar flexibele en individuele oplossingen op het gebied van douchebakken. De Duitse fabrikant Bette biedt meerdere series douchebakken en introduceerde al in 2012 een esthetisch zeer mooie serie geschikt voor super vlakke inbouw in de vloer. Omdat de super vlakke douchebak qua design het mooist is, heeft Bette de serie BETTEFLOOR SIDE, met vijf nieuwe afmetingen uitgebreid. Nieuw zijn: 110 x 90 cm, 130 x 90 cm, 130 x 100 cm, 140 x 80 cm en 160 x 100 cm. Bette kan nu 21 standaard afmetingen aanbieden van 90 x 90 cm tot de XXL uitvoering van 160 x 100 cm. Uniek dankzij de super vlakke vormgeving met strakke hoeken en keuze uit vele kleuren!

Keuze uit vele kleuren / 100 % grip
De nieuwe vlakke douchebakken zijn gemaakt van duurzaam geëmailleerd staal en in vele glanzende sanitair kleuren leverbaar, alsook in 22 speciaal ontwikkelde matte kleuren. U kunt de douchebak dus altijd harmonieus aan de badruimte aanpassen. Wat de antislip betreft kunt u kiezen uit ingebrand kwartszand (antislipklasse R9), of de nieuwe onzichtbare coating BETTEANTISLIP PRO met 100 % grip. Deze duurzame coating is visueel nauwelijks zichtbaar en is op het volledige oppervlakte aanwezig (voldoet aan de antislipklasse R10 van DIN 51130). De nieuwe coating is esthetisch gezien veel fraaier dan kwartszand en zorgt voor meer veiligheid, ook ideaal bij bijvoorbeeld levensbestendig wonen.

Uniek: zeer strakke hoeken
In tegenstelling tot ronde hoeken bij andere fabrikanten, heeft de serie BETTEFLOOR SIDE nog een uniek kenmerk, namelijk strakke hoekige hoeken. Dit is een essentieel voordeel bij inbouw in de vloer, want de strakke vorm van de hoeken passen precies in de 90 graden hoeken van tegelvloeren. Esthetisch is dit het neusje van de zalm! Ecologisch gecertificeerd
De ecologische kwaliteit van BETTEFLOOR SIDE is net als alle producten van Bette, gecertificeerd door een Environmental Product Declaration (EPD) van het Institut Bauen und Umwelt e.V. Deze EPD voldoet aan de ISO-norm 14025.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide