1886
Douchewanden
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 26-09-2017

Bent u een liefhebber met creatieve ideeën of bijzondere wensen voor uw bad-, fitness- of wellnessruimte? Dan kan douchewand fabrikant Hüppe u helpen, want het sterke punt van Hüppe is het concretiseren van creatieve ideeën op basis van individuele wensen.

Immers geen mens heeft dezelfde wensen en ieder mens heeft steeds meer behoefte zich te onderscheiden. Zeker op het gebied van douche- en wellnessruimten waar u samen of alleen kunt ontsnappen aan de hectiek van alle dag.

Want daar kunt u in alle rust genieten van een heerlijke douchebeleving. In een omgeving waarin uw status en lifestyl herkenbaar zijn. In een doucheomgeving die bovendien comfortabel en veilig is.

Maatwerkoplossingen
Hüppe creëert individuele maatwerkoplossingen. U kunt het zo gek niet wensen of Hüppe maakt het. Met kennis en passie en met de kwaliteit die de reputatie van Hüppe groot heeft gemaakt.

Kijk gerust eens op www.huppe.nl voor de exclusieve dealers en laat u vrijblijvend inspireren.
Bron: Sanigids

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide