1480
Douchewanden

Bent u een liefhebber met creatieve ideeën of bijzondere wensen voor uw bad-, fitness- of wellnessruimte? Dan kan douchewand fabrikant Hüppe u helpen, want het sterke punt van Hüppe is het concretiseren van creatieve ideeën op basis van individuele wensen.

Immers geen mens heeft dezelfde wensen en ieder mens heeft steeds meer behoefte zich te onderscheiden. Zeker op het gebied van douche- en wellnessruimten waar u samen of alleen kunt ontsnappen aan de hectiek van alle dag.

Want daar kunt u in alle rust genieten van een heerlijke douchebeleving. In een omgeving waarin uw status en lifestyl herkenbaar zijn. In een doucheomgeving die bovendien comfortabel en veilig is.

Maatwerkoplossingen
Hüppe creëert individuele maatwerkoplossingen. U kunt het zo gek niet wensen of Hüppe maakt het. Met kennis en passie en met de kwaliteit die de reputatie van Hüppe groot heeft gemaakt.

Kijk gerust eens op www.huppe.nl voor de exclusieve dealers en laat u vrijblijvend inspireren.
Bron: Sanigids

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners