1427
Intuatief bedieningsgemak
Gepubliceerd: 10-10-2013 Laatste update: 22-04-2017

Intuïtief bedieningsgemak voor optimaal doucheplezier

Geheel intuïtief – met één eenvoudige druk op de knop – kan de doucher met de nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaten verschillende douchefuncties kiezen en waterstralen uit- en aanzetten. De vierkante, tijdloos geometrische vormgeving met een afmeting van 157 x 157 mm past in iedere moderne badkamer. Het design laat zich stijlvol combineren met verschillende douches en muurafwerking zoals tegels.

De nieuwe ShowerSelect afbouwdelen zijn in vijf uitvoeringen beschikbaar:

Highflow inbouwthermostaat, te combineren met losse stopkranen

Highflow inbouwthermostaat met een stopkraan voor één douche

Inbouwthermostaat met een stopkraan voor één douche

Inbouwthermostaat met stopkranen voor twee douches

Stopkraan voor 3 verschillende douchefuncties, te combineren met een inbouwthermostaat

Alle uitvoeringen worden eenvoudig op de iBox universal gemonteerd en laten zich ook eenvoudig uitwisselen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een oudere inbouwthermostaat met stop- en omstelkraan, voorzien van twee draaigrepen, te vervangen door de ShowerSelect inbouwthermostaat met 2 stopkranen met Select bedieningsknoppen.

Het afdekrozet met de vlak ingebouwde Select-knoppen is eenvoudig te reinigen. De knoppen zijn in matchroom uitgevoerd zodat deze goed opvallen in de chroomkleurige rozet. De slanke, cylindrische pingreep maakt het instellen van de temperatuur, ook met ingezeepte handen, zeer eenvoudig. Oudere mensen, kinderen of mensen met een beperking zijn nog meer dan anderen gebaat bij de ergonomische en intuïtieve bediening en de duidelijke symbolen op de inbouwthermostaten. Ook is het mogelijk om de Select-knop zo te monteren, dat deze bij gesloten stand iets voor de rozet uitsteekt en eenvoudig te vinden is. Dit maakt ShowerSelect bij uitstek geschikt voor openbare doucheruimtes of badkamers voor speciale doelgroepen.

Uniek universeel: iBox universal

Al 13 jaar is de iBox universal het meest universele inbouwdeel voor de installatie van kranen en douches. Het inbouwdeel past bij meer dan 200 afbouwdelen van de merken Axor en Hansgrohe, met 16 functie-oplossingen van bijvoorbeeld ééngreeps mengkraan of thermostaat tot hoofddouche. Daarnaast is de iBox universal toepasbaar in combinatie met alle gangbare installatiesystemen, aansluitingen en fittingen en zowel vrij in de wand als in een draagsysteem te monteren. Met de nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaten ontwikkelt Hansgrohe de inbouwmarkt verder. Aan de veelvoud aan combinatie-mogelijkheden wordt nu ook de innovatieve bedieningstechnologie “Select” toegevoegd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide