2092
Badkamer inrichten
Gepubliceerd: 11-07-2017

Onder de hashtag #createanewbalance roept Dornbracht daartoe op, de Transitional Style persoonlijk te interpreteren, om zo een net zo’n complete als progressieve kijk op deze trend te realiseren.overschrijdend voortzetten. Onder de hashtag #createanewbalance roept Dornbracht daartoe op, de Transitional Style persoonlijk te interpreteren, om zo een net zo’n complete als progressieve kijk op deze trend te realiseren.

Wat is Transitional Style?
De Transitional Style beschrijft een combinatie van traditionele en hedendaagse elementen. Kenmerkend is de experimentele omgang met materialen, texturen, vormen en kleuren. Het staat voor een stijlwereld die nieuw en oud combineert en verschillende invloeden van het interieurdesign in balans brengt.

#createanewbalance
Nieuwe impulsen geven, inspiratie bieden en de uitwisseling tussen disciplines bevorderen: dat is het doel van deze Social Media oproep aan allerlei creatievelingen zoals architecten, interieurarchitecten, ontwerpers of badkamerplanners, maar ook geïnteresseerde consumenten. Onder de hashtag #createanewbalance daagt Dornbracht iedereen uit om op zo’n verschillende mogelijke manieren met de trend Transitional Style aan de slag te gaan. Met moodboards, schetsen of renderings, of met nieuwe ontwerpen of reeds bestaande projecten. Ook statements over Transitional Style zijn welkom. Zo kan het thema vanuit verschillende perspectieven worden belicht.

Zo creëert Dornbracht een discussie waarvan alle bijdrages via Socia Media plafforms kunnen worden gepost. Hiervoor moet men de hashtag #createanewbalance gebruiken en de tags @dornbracht (Facebook, Twitter, Pinterest) of @dornbracht_official (Instagram) gebruiken. Vanaf midden juli worden geselecteerde bijdragen via de Social Media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest door Dornbracht gedeeld.

Achtergrond: Rafael de Cárdenas en Neri&Hu ontwikkelen een inspiratievolle omgeving voor Vaia In het middelpunt van de hashtag-actie #createanewbalance staat de samenwerking met de architecten Rafael de Cárdenas (New York) en Lyndon Neri en Rossana Hu van Neri&Hu (Shanghai).

Voor de nieuwe premium designkraan Vaia, welke zich –geheel passend bij de Transitional Style- door een klassiek-elegante en tegelijk progressief design kenmerkt, ontwikkelden ze moodboards, materiaal collages en badkamerarchitectuur ontwerpen waarin zich traditionele en moderne elementen op innovatieve wijze met elkaar zijn verbonden.

In samenwerking met Mike Meiré, creative Director van Dornbracht, werden hiertoe aanvullende materiaalcollages ontwikkeld. Samen met de ontwerpen van de badkamers vormen deze in de basis door Meiré en Meiré ontwikkelde echte badkamer ontwerpen, waarin Vaia fotografisch werd opgenomen.

De badwerelden die hieruit ontstonden zijn uitgangspunt en dienen tegelijk als inspiratie voor de bijdragen, die onder de hashtag #createanewbalance zullen ontstaan. Individuele interpretaties van de Transitional Style, waardoor ook Vaia met haar zachte, uitgebalanceerde vormenspraak is geïnspireerd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide