1537
Clou welness
Gepubliceerd: 09-03-2015 Laatste update: 06-06-2023

Clou pakt komende week op de ISH in Frankfurt breed uit. Een van de absolute blikvangers is het duo-bad Hammock in combinatie met de vrijstaande badmengkraan Kaldur. Deze kraan krijgt door de gekleurde handdouchekop een verfrissende twist. Ook bijzonder origineel, praktisch én kleurrijk zijn de Hammock wastafelmeubels. Een modulair systeem met een naadloos geïntegreerde waskom én keuze uit diverse houtsoorten en lakkleuren, waaronder het trendy goud metallic. En wie de Cliff planchetten ziet in zes verschillende organische vormen wordt vanzelf vrolijk. Zo brengt Clou een vleugje kleur in de badkamer, maar vooral luxe en comfort. Het handschrift van ontwerper René Holten combineert contrasterende vormen tot een harmonieus geheel.

Hammock bad
Van buiten strak en rechthoekig, van binnen vloeiend en organisch. Het vrijstaande ligbad Hammock is uitgebalanceerd als een sculptuur. Design, functionaliteit en ergonomie gaan hand in hand. Het uitnodigende, extra brede duo-bad is gemaakt van wit acryl en royaal van maat: 200 cm lang, 140 cm breed en 50 cm diep. Een écht duo-bad dus, om languit naast elkaar, of samen met de kids van te genieten. Het duo-bad, ook van wit acryl, is 200 cm lang, 85 cm breed en 59 cm diep. Het Hammock bad heeft een langwerpige, slanke overloop en een handige stop/go plug.

Kaldur badmengkraan
De badmengkraan Kaldur is met een diameter van slechts 25 mm verfijnd en elegant van vorm. De kraan is gemaakt van glanzend chroom, maar krijgt door de gekleurde handdouche een verfrissende twist. Voorzien van een streelzachte soft-touch finish ligt de douchekop extra goed en lekker in de hand. De Kaldur badmengkraan is er als vrijstaande highriser op de badkamervloer, naast het bad.

Hammock wastafels
Met de Hammock wastafels speelt Clou in op de trend van naadloos geïntegreerde wastafels. De wasbak is vloeiend als een golf en loopt aan weerszijden naadloos over in het blad. Ook vanuit hygiënisch oogpunt een pre, want optimaal schoon te maken. De wastafels zijn gemaakt uit het zeer duurzame Aluite; een matte solid-surface, die Clou exclusief op de markt brengt. De Hammock wastafels zijn op vrijwel elke gewenste breedte beschikbaar. Er kan gekozen worden voor één of twee waskommen; naar keuze links, rechts of in het midden gepositioneerd. De kraan kan op het blad gemonteerd worden, maar denk ook eens aan een wandkraan voor een volledig naadloos blad. Leuk detail: de Hammock wastafels hebben aan de voorzijde een naadloos geïntegreerde, langwerpige afvoer, die met een siliconen (oranje of wit) waterstop afgesloten kan worden.

Hammock wastafelmeubels
De wastafels kunnen binnen het Hammock programma gecombineerd worden met één, twee, drie of vier onderkastjes; in verschillende breedtematen, hout- en lakkleuren, naar keuze open of gesloten. Het gaat om een modulair systeem. De wastafelbladen zijn op maat verkrijgbaar. Daaronder komen de ladekasten. Deze zijn voorzien van push-open lades en dus simpel te openen door er licht tegen aan te duwen. De ladekasten zijn naar eigen idee samen te stellen met opbergmodules in breedtematen van 40, 70, 90 en/of 110 cm en qua fronten in elke gewenste kleur(combinatie). De kastjes van 40 cm kunnen ook zonder front geleverd worden. Open bieden de vakken een leuk podium voor een mooi stapeltje handdoeken, een plantje of flesjes badolie. De wastafelmeubels van Hammock zijn er in diverse houtsoorten en lakkleuren. Naast hoogglans wit, Ottawa Den, Verona Eik en Pearl Eik, introduceert Clou een gedurfd palet van mosterdgeel, oud roze en … goud metallic. Een kleur die nadrukkelijk getipt wordt door trendwatchers wereldwijd.

Look at Me spiegel
Een wastafel(meubel) is natuurlijk pas compleet met een mooie spiegel erboven. Precies passend bij de Hammock badmeubellijn, zijn de Look at Me spiegels er in een groot aantal breedtematen: 70, 90, 110, 140, 180 en zelfs 220 cm breed (telkens 50 cm hoog). Er kan gekozen worden voor één grote spiegel of twee aparte spiegels. De Look at Me spiegels hebben geïntegreerde led-verlichting, voor extra zicht en extra sfeer in de badkamer. En dankzij de slimme aanwezigheidssensor gaat de spiegel automatisch aan, zodra er iemand voor de spiegel staat. En na verloop van tijd ook weer automatisch uit. Comfort om naar uit te kijken.

Cliff planchetten
Van de Cliff planchetten wordt iedereen vrolijk. Van boven zijn ze uiteraard kaarsrecht, om er makkelijk spulletjes op te kunnen zetten, maar voor de rest is er nergens nog een recht hoekje of lijntje te bekennen. De een is wat langer, de ander wat hoger, de ander wat dieper. Maar allemaal hebben ze eenzelfde vloeiende organische vorm. Rond, hol en bol, vrouwelijk en organisch. Behalve apart om te zien, zijn afgeronde vormen natuurlijk ook extra veilig. Zeker in badkamers of douches waar ook kleine kinderen komen een voordeel. De Cliff planchetten zijn gemaakt van keramiek en verkrijgbaar in zes vormen en twee kleuren: wit en oranje. Leuk om naar eigen idee mee te combineren. In de badkamer, op het toilet of in de douche. Opgeruimd staat netjes, maar met Cliff nog veel beter.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide