1182
Tegels en voegen

De voegen tussen de tegels van uw badkamer kunnen na verloop van tijd verkleuren en vies worden. Vooral de voegen tussen de vloertegels zijn gevoelig voor vervuiling. Het is daarom raadzaam om de voegen tussen vloertegels niet in helderwit te kiezen. Op een wat grijze tint, vallen vervuiling en verkleuring minder snel op.

Kalk of schimmel
Gele of bruine vervuiling van de voegen, is meestal het gevolg van kalkaanslag. Door het regelmatig reinigen van de tegels blijft reinigingswater achter op de voegen, wat na verloop van tijd voor aanslag kan zorgen. Er zijn speciale voegenreinigers op de markt, waarmee u de voegen weer een opfrisbeurt geeft. Zwart uitgeslagen voegen duiden op schimmel. Kies in dat geval voor een speciale reiniger tegen schimmel en weerplekken.

Voorzichtigheid geboden
Let bij de aanschaf van een voegenreiniger goed op de gebruiksaanwijzing. En let op dat geverfde oppervlakken, marmer en travertin niet in aanraking komen met de voegenreiniger. Dit kan doffe plekken veroorzaken. Wanneer u twijfelt of het product het gewenste resultaat geeft, probeer dan eerst een klein stukje op een onopvallende plaats.

Na de behandeling (volgens de gebruiksaanwijzing) is het belangrijk de voegen goed na te spoelen met water.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners