Tegelfabrikant Royal Mosa introduceert met de collectie More than white een nieuw concept voor de inrichting van eigentijdse en individuele interieurs. Uitgangspunt is de liggende toepassing van witte wandtegels met het nieuwe brede formaat van 60 cm. Deze zijn te combineren met wandtegels met subtiele bloemmotieven of bijzondere mozaïeken, beide in zwart en wit. De consument krijgt daardoor vele keuzemogelijkheden om zijn betegelde ruimte een eigen uitstraling en stijl te geven.

Strak en regelmatig
Behalve voor strak en regelmatig kan hij met More than white ook kiezen voor levendig en gevarieerd, met of zonder bijzondere accenten. Wonen wordt een steeds belangrijkere manier om uitdrukking te geven aan je eigen identiteit en life style. Daarom is More than white meer dan alleen een nieuwe serie met grote witte wandtegels. Het is een collectie met een breed palet aan keuze- en combinatiemogelijkheden, waarmee elke consument de stijl en aankleding kan kiezen die het best bij hem past. Mat, glanzend, stroken, bloemenmotieven.

Basis van de More than white collectie is de nieuwe witte liggend te plaatsen wandtegel in het formaat 30 x 60 cm, die verkrijgbaar is in zowel een glanzende als matte variant. Door combinaties met andere tegels uit de collectie kan een badkamer in minimaal vier stijlrichtingen worden gemaakt:

Architectonisch lijnenspel. Waarbij de basistegel wordt gecombineerd met een strokenpatroon van glanzend witte tegels in de formaten 10 x 60, 15 x 60 en 20 x60 cm. De patronen worden per set geleverd, zodat de verschillende tegels altijd dezelfde tint hebben.

Natuurlijk RG reliëf. Hier wordt de basistegel gecombineerd met strokentegels in een natuursteenlook in de formaten 10 x 60,15 x 60 en 20 x 60 cm.

Mozaïek. De basistegel wordt hier gecombineerd met een bijzonder mozaïek. In zowel een witte als een zwarte uitvoering.

Modern floraal. De basistegel wordt gecombineerd met tegel met een stylish modern floraal motief in het formaat 30 x 60 cm. Deze tegels zijn leverbaar in wit en in zwart.. De collectie is uitstekend modulair te combineren met grootformaat vloertegels in dubbelhardgebakken kwaliteit in de kleuren wit, mosgrijs, antraciet. (Terra Maestricht, Black & White en Greys)

More than white biedt dus veel mogelijkheden en is daarmee een collectie waarmee de consument zijn creatieve wensen optimaal kan vervullen.

Ook leuk om te lezen