654
Bijzondere badkamers

De nieuwe Dekton® Kraftizen collectie is de perfecte match tussen ambacht en technologie en deze schoonheid van handwerk inspireert tot bijzondere ruimtes zoals badkamerinrichtingen. Wanden en vloeren bekleed met royale tegels in groot formaat die bijna naadloos de ruimte aankleden, zorgen voor een strakke en pure inrichting.

Cosentino herinterpreteert de veelzijdigheid, schoonheid en eerlijkheid van het werk van ambachtslieden door de technologische en innovatieve uitstraling van het ultracompacte Dekton®. Dit CO2-neutrale materiaal is door zijn eigenschappen ideaal voor toepassing in de badkamer. Denk hierbij aan wanden, vloeren en badmeubels. De collectie kenmerkt zich door diverse texturen, zijdeachtige en extra matte kleuren.

Kraftizen Micron is elegant en ingetogen en hier toegepast als groot formaat tegel op de vloer en wand. De markeringen maken het een levend, ademend materiaal. Dit diepe, donkergrijs straalt een geruststellend gevoel van rust uit, alsof wijsheid en sereniteit metaforisch verwelkomend zijn.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Op de andere wand is de lichte variant Kraftizen Albarium toegepast. Dit is een poederachtig wit dat direct verwijst naar het primaire element van deze kleur: marmerstof. De subtiele troffelmarkeringen overlappen elkaar, waardoor een rijke continuïteit ontstaat. Albarium fascineert met zijn fijne, elegante textuur en de verfijning en het licht dat het brengt in de ruimtes waar het wordt gebruikt.

Cosentino heeft bijpassende antislip douchebakken zodat de vloer optisch doorloopt in de douche.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners