Met de introductie van de aantrekkelijk ARTWALL wandpanelen heeft Artweger de (gedeeltelijke) badkamerrenovatie duidelijk vereenvoudigd. Steeds vaker wordt dit practische systeem ook bij andere sanitaire voorzieningen gebruikt. Uit onderzoek blijkt dat eigenaren van huizen en appartementen bang zijn om hun badkamer op te knappen, omdat dat veel tijd in beslag neemt en er veel vuil en stof vrijkomt. Met TWINLINE 2 heeft Artweger al bewezen dat het ook makkelijker kan: het oude bad eruit, een nieuw douchebad erin. Dubbel comfort op dezelfde oppervlakte.

ARTWALL is hierbij de ideale aanvulling, omdat dit moderne wandsysteem scoort met een snelle en schone installatie. De resistente panelen bestaan uit 8 mm dikke met glasvezel versterkte composietplaten. Ze zijn krasbestendig, vlekbestendig, absoluut waterdicht, verkleuren niet, zijn gemakkelijk schoon te maken en daardoor ideaal voor natte ruimtes.

Ze worden eenvoudig op maat gemaakt met standaard gereedschap voor houtbewerking. ARTWALL panelen zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, universeel of met bloemendecor. Naast de wandpanelen zijn bijpassende badpanelen voor TWINLINE 2 verkrijgbaar.

Net zo simpel als het bewerken van de ARTWALL wandpanelen is ook de installatie: ze worden eenvoudigweg op de bestaande muur of tegelwand gelijmd. Het verwijderen van tegels of oude ondergrond behoort tot het verleden. De panelen kunnen direct op een gladde ondergrond van beton, gipsplaten, cement, hout of metaal worden bevestigd. Daardoor kan de installateur de renovatie helemaal zelf uitvoeren.

„Met de nieuwe ARTWALL heeft de sanitairbranche een product in handen, waarmee renovaties snel en schoon gerealiseerd kunnen worden, zodat tijd en kosten gespaard worden, zeker omdat zij het zonder hulp anderen kunnen installeren.“, verklaart Bruno Diesenreiter, directeur van ARTWEGER.

Uitbreiding van het programma
Was ARTWALL in eerste instantie bedoeld voor renovatie van het bad, ondertussen verovert het systeem de hele badkamer. Of het nu achter de wastafel of voor een inbouwreservoir wordt toegepast, het is altijd de ideale oplossing. Door de vele toepassingsmogelijkheden heeft Artweger ook het programma uitgebreid. De nieuwste toevoeging is een verbindingsprofiel voor 135°-hoeken. Deze wordt vaak gebruikt bij inbouwreservoirs of vijfhoekige douchewanden. Dit profiel zorgt voor meer mogelijkheden met ARTWALL.

 

Ook leuk om te lezen