3139
Trending thema: technische badkamers

Badkamers zijn net zo verschillend als hun gebruikers en de eisen die aan het ontwerp worden gesteld zijn dan ook net zo gevarieerd. Momenteel is de technische badkamer trending – technische features komen daarbij samen in een wellness-omgeving. Viega presenteert een badkamer waarin de mogelijkheden van de techniek worden ingezet om in alle rust te kunnen ontspannen.

 

Deze trending badkamer kenmerkt zich door materialen, vormen en kleuren die vanuit de techniek worden benaderd om zo schijnbare tegenstellingen probleemloos samen te brengen. Neem de geoptimaliseerde techniek met een minimalistische vorm- en lijnentaal. Of de hoogwaardige materialen met warme kleuren. Het doel is om beide in evenwicht te houden waardoor een harmonieuze badkamer en uniek comfort ontstaan.

Viega_Technische_badkamer_03.jpg

Een nieuwe beleving

Badkamers zijn vaak uitgevoerd met features uit andere disciplines van het interieurontwerp. Ook deze badkamer vindt inspiratie in de trend naar authentieke materialen die de waarde en kwaliteit van de producten benadrukken. Net als bij de inrichting van andere ruimten, lopen ook in de badkamer verschillende functionele ruimten in elkaar over. Waar gedoucht wordt, is het afvoersysteem van de inloopdouche nauwelijks meer zichtbaar door de fraai vormgegeven afvoer die in de muur is weggewerkt.

Viega_Technische_badkamer_05.jpg

Het is al vrij gewoon dat techniek volledig aan het oog wordt onttrokken en eenvoudig is te begrijpen en te bedienen. Digitalisering en verlichting spelen daarbij een steeds grotere rol; vooral ook omdat juist daarmee een specifieke sfeer wordt gecreëerd. Voor de bediening van producten wordt uit oogpunt van hygiëne en gebruikersvriendelijkheid regelmatig gekozen voor contactloze bediening.

Door de ruimte optisch te verdelen, kunnen interieur en exterieur naadloos in elkaar overlopen en wordt de natuur onderdeel van de badkamer. Dat natuurlijke scenario nodigt uit om te relaxen en te ontspannen en de accu weer op te laden.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners