3260
Trending thema: technische badkamers
Gepubliceerd: 09-02-2020

Badkamers zijn net zo verschillend als hun gebruikers en de eisen die aan het ontwerp worden gesteld zijn dan ook net zo gevarieerd. Momenteel is de technische badkamer trending – technische features komen daarbij samen in een wellness-omgeving. Viega presenteert een badkamer waarin de mogelijkheden van de techniek worden ingezet om in alle rust te kunnen ontspannen.

 

Deze trending badkamer kenmerkt zich door materialen, vormen en kleuren die vanuit de techniek worden benaderd om zo schijnbare tegenstellingen probleemloos samen te brengen. Neem de geoptimaliseerde techniek met een minimalistische vorm- en lijnentaal. Of de hoogwaardige materialen met warme kleuren. Het doel is om beide in evenwicht te houden waardoor een harmonieuze badkamer en uniek comfort ontstaan.

Viega_Technische_badkamer_03.jpg

Een nieuwe beleving

Badkamers zijn vaak uitgevoerd met features uit andere disciplines van het interieurontwerp. Ook deze badkamer vindt inspiratie in de trend naar authentieke materialen die de waarde en kwaliteit van de producten benadrukken. Net als bij de inrichting van andere ruimten, lopen ook in de badkamer verschillende functionele ruimten in elkaar over. Waar gedoucht wordt, is het afvoersysteem van de inloopdouche nauwelijks meer zichtbaar door de fraai vormgegeven afvoer die in de muur is weggewerkt.

Viega_Technische_badkamer_05.jpg

Het is al vrij gewoon dat techniek volledig aan het oog wordt onttrokken en eenvoudig is te begrijpen en te bedienen. Digitalisering en verlichting spelen daarbij een steeds grotere rol; vooral ook omdat juist daarmee een specifieke sfeer wordt gecreëerd. Voor de bediening van producten wordt uit oogpunt van hygiëne en gebruikersvriendelijkheid regelmatig gekozen voor contactloze bediening.

Door de ruimte optisch te verdelen, kunnen interieur en exterieur naadloos in elkaar overlopen en wordt de natuur onderdeel van de badkamer. Dat natuurlijke scenario nodigt uit om te relaxen en te ontspannen en de accu weer op te laden.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide