2964
Badkamertrends 2014 - 2015

Thebalux Badkamermeubelen laat de nieuwste trends op het gebied van badkamermeubelen zien in de noviteitenbrochure. De badmeubelen uit deze brochure zijn per heden verkrijgbaar. Enkele highlights uit de brochure zijn hieronder te lezen.

Badkamermeubel Frozen
Maak kennis met het luxe badkamermeubel Frozen. Een prachtig mat wit gelakt badkamermeubel met unieke wastafels van glas en Solid Surface (matte wastafels). Een echte aanwinst voor de nieuwe design badkamer!

Badkamermeubel Ceramic Line
Een zeer uitgebreide badkamermeubelserie waarin u ongetwijfeld zult slagen. Er zijn meerdere greepvarianten (waaronder ook greeploos) en er is een breed scala aan keramische wastafelbladen. De nieuwste toevoeging hierin is de Noa wastafel van keramiek. De wastafel is verkrijgbaar in 80 cm, 100 cm en 120 cm en heeft een grote brede kom. In combinatie met de nieuwe houtkleur Cape Elm een absolute eyecatcher.

hendersmagazinebanner.png

Badkamermeubel Ceramic Line Nostalgie
De Ceramic Line is uitgebreid met een nostalgisch badkamermeubel in 80cm, 100cm en 120cm breed. Het front is voorzien van verticale lijnen en een bijpassende opbouwgreep. De onderkast heeft 1 ladefront en een binnenlade op alle maten. Een zeer fraaie combinatie kan gemaakt worden met de keramische wastafel Noa (grote brede kom). Het badkamermeubel Nostalgie is in zijdeglans zwart, zijdeglans wit en de donkere houtkleur Mistral leverbaar.

Badkamermeubel Nuance
Deze verrassend speelse meubellijn toont meerdere stijlopvattingen waarin u uw persoonlijkheid volledig kwijt kunt. U kunt kiezen uit verschillende vormgegeven wastafelbladen in diverse materialen en breedtematen, ingetogen of uitbundig. Ook in onderkasten kunt u variëren; uw keuze van kleur, front, profiel of greep bepaalt de uitstraling van uw badkamermeubel. Binnen het Nuance programma bieden wij een grote selectie spiegelkasten en LED-spiegels aan. De badkamermeubelen uit de serie Nuance zijn 51,5 cm diep.

Badkamermeubel Stone (opbouwkommen)
Design badkamermeubelen met composiet topbladen en opbouwkommen van keramiek. Prachtig in de moderne badkamer. De badkamermeubelen uit de serie Stone zijn er in vele breedtematen en door de verschillende kleuren composiet en uitvoeringen van keramische opbouw wastafels zult u altijd een samenstelling kunnen maken die bij u past.

Badkamermeubel You
Al jaren is de You een veel gekozen badkamermeubel voor de grote badkamer. Het kenmerkende wastafelblad maakt de badkamer af. De wastafel loopt door over de zijkant van het badkamermeubel. De serie You is uitgebreid met 2 greeploze varianten en nieuwe houtkleuren. De nieuwe houtkleuren zorgen voor een zeer fraai contrast met het witte wastafelblad. Samen met nieuwe spiegels en spiegelkasten is de You weer volledig van deze tijd en zullen vele badkamers weer extra allure krijgen.

Wastafels van beton
De serie Allure is uitgebreid met betonnen wastafels van 100cm en 130cm breed. De bekende grijze betonkleur is uitstekend om mee te combineren. De wastafel van beton is te plaatsen op Allure onderkasten.

Bron: Thebalux

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners