3491
Dé badkamertrend; zwarte accenten in je badkamer
Gepubliceerd: 25-09-2020 Laatste update: 02-11-2020

Je spendeert heel wat tijd in je badkamer. Van het klaarmaken om naar je werk te gaan tot die gezellige baddermomentjes met je kinderen tot tandenpoetsen voordat je naar bed gaat: deze ruimte is erg belangrijk in je woning. Daarom is het belangrijk om je badkamer te maken tot een kamer waar je ook graag wilt zijn. Benieuwd wat de laatste trends zijn op badkamergebied? We vertellen je over dé trend die de ruimte meteen omtovert in een chique badkamer; zwarte accenten.

Helemaal hip: zwarte accenten in je badkamer

Door te kiezen voor zwart in je badkamer kun je werkelijk alle kanten op. Het is niet voor niets dat je in alle woontijdschriften zwart terugziet in de badkamer: het gebruik van zwarte accenten is helemaal hip. De tint is namelijk hartstikke veelzijdig. Of je nu gaat voor subtiel zwart in de vorm van een matzwarte kraan of groots wil aanpakken met badkamermeubelen in deze kleur, X²O Badkamers helpt je graag met je wensen op badkamergebied. Inspiratie nodig? Lees dan verder!

Inspiratie – zwart van groot tot klein

Als je voor een nieuwe inrichting in de badkamer gaat, begin je al gauw met je badkamermeubels. Heel belangrijk, want hier berg je al je spulletjes in op, en het badkamermeubel is een echte eyecatcher in de ruimte. Als je voor een badkamermeubel in zwarte lak of zwarte eik gaat, creëer je meteen een chique uitstraling. Liever wat subtieler te werk gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor een zwart granieten wastafelblad bij een wit of houten meubel. Nog verfijnder is het plaatsen van zwarte frames en greepjes voor dat wow-effect, of het opteren van de spiegel met een zwarte aluminium rand. Fancy! In de badkamer hoort natuurlijk een douche. De kers op de taart is een zwart framed doucheglas, zodat je badkamer meteen dat luxe hotelgevoel krijgt. Gecombineerd met zwart kraanwerk en zwarte doucheprofielen op een weelderig marmeren ondergrond is het net of je in een luxe hotel gaat douchen. X2O Badkamers helpt ook graag bij deze keuzes; je kunt er ook terecht voor de mooiste wandpanelen.

Ook het kleinste kamertje; paintit black!

Denk je aan de badkamer, dan denk je ook al gauw aan het toilet. Hoe gaaf is het om deze zwarte stijl ook door te voeren in het kleinste kamertje van je huis? Ga ook hier voor zwarte kranen of zelfs voor een zwart toilet. Advies nodig? Je kunt natuurlijk terecht bij X2O Badkamers.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide