13504
Badkamertrends 2024 - badkamer magazine

Ben je van plan om een nieuwe badkamer te laten plaatsen of ga je je huidige badkamer verbouwen? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Dit mooie badkamermagazine staat boordevol badkamerinspiratie en is onmisbaar voor wie alles wil weten over de laatste trends en op zoek is naar praktische badkamer informatie.

Het badkamermagazine UW Badkamer is onderdeel van een set glossy woonmagazines - elk zo'n honderd pagina's dik - en zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's, interviews en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

De woonmagazines bieden overzichtelijke keuzemogelijkheden, productinformatie en praktische tips bij een verbouwing van elke ruimte in een woning. Een onmisbare bron om jezelf uitgebreid te oriënteren, voordat je de gang naar de winkel maakt. Je kunt het badkamermagazine los bestellen of samen met Uw Keuken, Uw Vloer en Uw haard.  De woonmagazines vind je hier

 

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners