1087
Badkamertrends 2023; rust, natuurlijk en organisch

De badkamer is misschien de laatste jaren wel dé ruimte in huis die aan aandacht heeft gewonnen. Waar het voorheen een noodzakelijk kwaad was, zijn de badkamertrends van 2023 meer van wat we al eerder zagen. De badkamertrends van 2023 zijn namelijk volop gevuld met producten die rust, natuur en ruimte uitstralen. Hoe jij de badkamertrends van 2023 ook in huis haalt? Lees snel verder!

Badkamertrend; going nature

Groen doen, klimaatbewust zijn en duurzaamheid; we zijn er drukker mee dan ooit! Een oase van bewustwording en rust creëren in de badkamer is dan ook de basis van de badkamers. We gaan terug naar de basis met aardetinten zoals beige, terracotta en zand. Ook natuurlijke producten zien we veel terug, van hout tot natuursteen maar ook bamboe. We combineren dit alles ton-sur-ton en in ronde vormen. Geen harde hoeken maar vriendelijkheid en warmte staat centraal.

Badkamertrens 2023; de technische kant

Duurzaamheid zien we bij de badkamertrends van 2023 ook terug in de gebruikte technische producten, een waterbesparend toilet en een bewuste kraan zijn musthaves bij de badkamertrends van 2023. Naast dat de technische kant in de badkamer besparend is, zien we ook dat functionaliteit een steeds grotere rol krijgt. Zo zijn er kasten met flexibel in te delen meubels en kasten en zijn veel elementen met SoftClosing funcites gemaakt. Alles om het rustgevende karakter en de oase van rust nog meer vorm te geven.

Ook accessoires zien we steeds meer terug binnen de badkamertrends van 2023. Denk aan geurkaarsen, fijne handdoeken en planten. Zoals we al zeiden, de badkamer verdient meer plek en aandacht in huis. 

De badkamertrends van 2023 van Villeroy en Boch zijn dan ook om je vingers bij af te likken. Zij snappen helemaal waar we vandaag de dag in ons drukke bestaan behoefte aan hebben. 

Maar geen haast, bekijk eerst alles in alle rust! Want dat laatste, dat staat centraal!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners