4879
Badkamertrends 2022: Show your shower
Gepubliceerd: 22-10-2021

De badkamer van 2022 is een echte wellnessruimte. Een grote inloopdouche kan daar niet ontbreken. De badkamer krijgt hierdoor een luxe en ruimtelijke uitstraling. Je ziet vaak doorbetegelde douchevloeren. Toch is het om meerdere redenen verstandiger om te kiezen voor een speciale douchevloer.

Tegels zijn onhygiënisch en onveilig door de gladheid. Villeroy & Boch heeft vlakke douchevloeren in verschillende stijlen, vormen én kleuren die naadloos aansluiten op de tegels.

Waarom kiezen voor een aparte douchevloer?

Een douchevloer is een hygiënische keuze. De voegen van tegels zijn moeilijk schoon te maken, waardoor vuil en bacteriën zich sneller hechten. Dit maakt tegels onhygiënisch. Een douchevloer bestaat uit één oppervlakte, waardoor dit makkelijker schoon te maken is.

Tegels voelen vaak koud aan en zijn daardoor niet erg comfortabel voor je voeten. Het materiaal van een douchevloer voelt warm en prettig aan.

Tegels worden sneller glad. De douchevloeren van Villeroy & Boch zijn gemaakt van acryl of Quaryl® en hebben een hoge antislip klasse.

Een douchevloer is eenvoudig op maat te maken. Zelfs voor lastige hoekjes.

Met een douchevloer kun je kiezen voor een kleur die gelijk is aan de tegels óf voor een contrasterende kleur. Zo maak je je inloopdouche nog mooier!

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide