8185
Badkamertrends 2020-2021
Gepubliceerd: 07-08-2020 Laatste update: 29-08-2020

Het is de ruimte waar jij je klaar maakt voor een nieuwe dag, en de plek waar jij tot rust komt voordat je gaat slapen: de badkamer. Van tanden poetsen tot optutten voor een avondje uit tot een badderfestijn met de kleintjes – de badkamer is een belangrijke plek in je dagelijkse leven. Daarom wil je dat je badkamer er mooi uit ziet. In dit artikel vertellen we je graag alles over de badkamertrends van 2020-2021: met deze gave stijlen zul jij je dag goed beginnen én afsluiten in je badkamer!

De badkamerstijlen van 2020-2021

Visgraat_tegels.jpg

Als we kijken naar de badkamertrends van 2020-2021, springen een paar stijlen er uit. We zien bijvoorbeeld de industriële badkamer als absolute topper. Je badkamer hoeft namelijk niet (meer) spierwit te zijn en vrijwel alleen uit tegels te bestaan: wat dacht je van een rauwe, bakstenen muur (echt of nep) in je badruimte? Gecombineerd met minimalistische items heb je in no time een badkamer vol karakter. Liever wel tegels? Kies dan eens voor kleur! Ga voor chique koningsblauw voor een badkamer die in een duur hotel niet zou misstaan, of voor een bohemian look met Marokkaanse tegeltjes. Ook de visgraattegel is een grote trend op badkamergebied. Verder zien we veel natuurlijke materialen terug in de badkamer van 2020-2021. Iets voor jou?

Mooi én functioneel

Spiegel_met_verlichting_ronde_spiegel.jpg

Je badkamer moet er natuurlijk mooi uit zien: je wilt er lekker dat momentje voor jezelf kunnen pakken. Maar het is ook cruciaal dat deze ruimte functioneel is. Qua indeling: niet iedereen heeft een enorme badkamer, in vele huizen is dit een klein(er)e ruimte, maar ook functioneel qua apparaten. Er zijn namelijk veel slimme producten op de markt. Een badkamerspiegel met verlichting is bijvoorbeeld onmisbaar in de badkamer van 2020-2021. Dat is niet alleen handig, maar ook hartstikke sfeervol: je kunt je zorgvuldig scheren of je make-up aanbrengen, maar de indirecte verlichting zorgt ook voor gezellig licht in de badkamer. Mooi én functioneel, dus.

Maak het af

Betonnen_waskom.jpg

Met één van de populaire badkamerstijlen van 2020-2021 en handige gadgets kom je al een heel eind bij je droombadkamer. Maar, zoals bij elke interieurklus, zijn de accessoires de kers op de taart. Wat dacht je van een groot kleed op je badkamervloer? Dat maakt de ruimte meteen sfeervol en die lekker warme voeten als je de douche uit stapt zijn daarbij een groot pluspunt. Kies voor mooie keramieken tandenborstelhouders en glazen voor op je wastafel, of ga voor (nep)planten in je badkamer in mooie potten of manden. Deze kleine details maken je droombadkamer van 2020-2021 af!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide