1587
wastafels-laufen-palace
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 14-09-2017

Een tijdloze klassieker, ontworpen voor de toekomst. Palace heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige badkamercollectie en heeft vastgehouden aan zijn kenmerkende handelsmerk: wastafels die op maat gesneden kunnen worden en passend worden gemaakt voor elke badkamer. Vandaag de dag is palace zowel thuis in de particuliere badkamers als in de hotelbadkamers van deze wereld. Een hulde aan keramiek, waarvan de kwaliteiten in beide omgevingen tot hun recht komen.

Naast grote wastafels die op maat gesneden kunnen worden, biedt Laufen nu ook enkele wastafels in standaardmaten en deskundige oplossingen voor fonteintjes en gastenbadkamers van palace. Daarnaast voldoet de lijn palace wc- en bidetvarianten aan alle eisen. Zij maken indruk met hun ergonomische design en onzichtbare bevestigingen. De grote palace wastafels (vanaf een lengte van 120 cm) kunnen optioneel op maat gezaagd worden in de fabriek.

Dankzij deze innovatieve fabricagemethode kan het keramische element voor verschillende situaties precies passend worden gemaakt. Aan de ene kant kan het keramiek op maat gesneden worden - zelfs diagonaal. Aan de andere kant kunnen zelfs vrijstaande zijpanelen op maat gemaakt worden zonder zichtbare zijpaneelbevestigingen.

De nieuwe lijn case is perfect afgestemd op palace. Het is een badkamermeubelconcept met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Exclusief van Lauten: de wastafel heeft een nieuwe ruimtebesparende sifon en creëert extra ruimte.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide