1551
Alape Be yourself

Be yourself ruimtebepalende wastafelmeubelen van Alape As fabrikant van esthetische oplossingen voor wastafelmeubelen biedt Alape met "be yourself." nieuwe ruimtelijke perspectieven. De modulaire wastafelmeubelen delen de badkamer vanuit een functioneel oogpunt in vrijstaande of zijdelings aan de muur geplaatste eenheden in. Ze vormen een geheel met aangrenzende kamers of worden erin geïntegreerd. In de meubelen zijn reeds beproefde technische oplossingen geïntegreerd die een elegante en eenvoudige installatie mogelijk maken. Door de toevoeging van verschillende waskom- en meubelmodules en de selectie uit verschillende oppervlakken zijn de mogelijkheden in vormgeving ontzettend uitgebreid.

Grote en open kamers vormen steeds meer de trend. Met de nieuwe productlijn "be yourself." gaat Alape weg van de muur en maakt optimaal gebruik van de extra plaats. De wastafelmeubelen zijn verkrijgbaar als vrijstaande module of worden in een hoek van 90 graden aan de muur bevestigd. Be yourself is zowel de prikkel als de uitdaging om uw omgeving een eigen vorm te geven. Door u te bevrijden van de klassieke badconcepten, wordt u zich bewust van uw eigenheid. De badkamer wordt een verlengde van andere kamers, wassen wordt een diepere ervaring.

Be yourself wordt weerspiegeld in puristisch vormgegeven modules van wastafelmeubelen en overtuigt dankzij een vernuftig ontwerp. De combinatie van verschillende waskommen, meubelen en oppervlakken maakt ieder wastafelmeubel uniek. Bij Be yourself. kunt u kiezen uit twee onderbouwwaskommen en een opbouwwaskom die in de houten of natuurstenen wastafelbladen geïntegreerd worden. De wastafelbladen van het wastafelmeubel dienen ook als werkbladen. De kleurschakeringen van de meubelen gaan van donker, zoals Amerikaanse Eik, naar Palisander Gekalkt tot de lichte Klassieke Eik. Bovendien biedt Alape een behuizing voor de badkuip aan in het passende meubeloppervlak en levert de passende badkuip bij.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Vooraan aan de badmodule bieden verlichte nissen extra opbergruimte voor badhanddoeken, badbenodigheden of decoratie. Dankzij het, voor Alape kenmerkende, geglazuurde staal beschikken waskommen en badkuipen over een hoge precisie en kunnen zij naadloos geïntegreerd worden in het geometrische ontwerp van het wastafelmeubel.

Lees ook: Alape voor kleine badkamers

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners