4117
Opbergjuweeltjes

Het lijkt wel of we steeds meer spulletjes in de badkamer willen opbergen. Crème, lotion, make-up, shampoo, medicijnen, enzovoorts. Soms zijn de spullen zo mooi dat we ze graag willen laten zien en als een soort museumstuk willen presenteren. Soms moet het gewoon praktisch achter gesloten deur worden gestald. Duravit is de opbergspecialist in de badkamer en introduceerde onlangs twee prachtige hoge opbergkasten die niet alleen praktisch zijn maar ook nog eens echte blikvangers in iedere badkamer.2195-6d54086542241c7da18dc0e589c9ad3d.jpg

Happy D.2 plus
De afgeronde typische vormgeving van de kastdeur doet denken aan de bekende Smeg koelkast. Ontworpen door Sieger Design. Bij de in twee maten verkrijgbare kasten zorgen kleine praktische schappen in de kofferdeur voor een perfect opgeruimd interieur. Er zijn in totaal elf oppervlakken beschikbaar: hoogwaardige houten of bijzondere matte oppervlakken in lichte en donkere uitvoeringen, waarbij Graphit Supermat bovendien is voorzien van anti-fingerprint-coating.

Viu/XViu
Meubelserie Viu/XViu heeft een bijzonder uitgesproken profiel. Opties, zoals ton-sur-ton en contrastkleuren, kunnen in verschillende materialen worden gecombineerd. Diverse hoogwaardige houtsoorten, lakken en decoratieve oppervlakken zorgen op deze manier samen voor een brede keuze in stijlwerelden, van "Silver" tot "Dark". Voor de hoge en halfhoge kasten zijn de deuren eveneens verkrijgbaar in semi-transparant Parsolglas.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide