2416
Opbergen met Scandinavische elegantie

Cecilie Manz ontwerpt voor Duravit de badserie Luv. Het design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte, geometrische vormen. Met de materiaal- en kleurkeuze van Luv, bewijst Cecilie Manz haar perfecte gevoel voor warmte en nuance.

 

De collectie bevat drie ovale waskommen uit DuraCeram® met een subtiele belijning. Er is keuze tussen geglazuurde buitenoppervlakken met een zijdematte finish in wit, grijs of zand. Het contrast met de glanzend wit geglazuurde binnenkant van de waskom zorgt voor een unieke, warme uitstraling.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Er zijn diverse wastafelmeubels in meerdere maten en kleuren.

Greeploze uitschuifbare laden zijn door de ingebouwde tip-on-techniek en het zelfsluitende systeem heel eenvoudig in het gebruik. Een opgeruimde badkamer was nog nooit zo mooi.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners