2549
Opbergen met Scandinavische elegantie
Gepubliceerd: 06-07-2018

Cecilie Manz ontwerpt voor Duravit de badserie Luv. Het design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte, geometrische vormen. Met de materiaal- en kleurkeuze van Luv, bewijst Cecilie Manz haar perfecte gevoel voor warmte en nuance.

 

De collectie bevat drie ovale waskommen uit DuraCeram® met een subtiele belijning. Er is keuze tussen geglazuurde buitenoppervlakken met een zijdematte finish in wit, grijs of zand. Het contrast met de glanzend wit geglazuurde binnenkant van de waskom zorgt voor een unieke, warme uitstraling.

Er zijn diverse wastafelmeubels in meerdere maten en kleuren.

Greeploze uitschuifbare laden zijn door de ingebouwde tip-on-techniek en het zelfsluitende systeem heel eenvoudig in het gebruik. Een opgeruimde badkamer was nog nooit zo mooi.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide