2652
Nieuw: GB Group Italy - badkamermeubelen

Luca Sanitair is sinds kort een samenwerking aangegaan met GB Group Italy om het meubelmerk te distribueren in Nederland. De laatste jaren hebben Luca en GB een goed contact onderhouden en informatie met elkaar uitgewisseld en uiteindelijk heeft dit tot deze samenwerking geleid. Dit is een welkome en betrouwbare aanvulling voor Luca Sanitair om de keuze te verbreden voor het midden- en hoog segment met badkamermeubelen.

 

GB Group
GB Group is opgericht in 1978 als een familiebedrijf en heeft door de jaren heen een constante progressie geboekt op het gebied van badkamermeubelen. Hierdoor heeft het merk zich sterk gevestigd op zowel de nationale als de internationale markt. Tegenwoordig wordt de productie van het badkamermeubilair met de groots mogelijke zorg in alle productieprocessen volledig gerealiseerd. Dit gebeurd in de overdekte productiehallen van maar liefst 8000 vierkante meter.

Handwerkproductie
Dankzij handwerkproductie en de moderne stijl kan GB bijna alle klanten tevreden stellen. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe collecties die aan de behoefte voldoen van de klant. Het doel van GB is niet alleen de creatie van een hoogwaardig product met een goede prijs/kwaliteitverhouding, maar ook te hechten aan betrouwbaarheid en service. Maatwerk is hier een goed voorbeeld van dat GB kan uitvoeren bij een aantal series.

GB-Moon_2.png

Ruim assortiment
GB Group heeft tien verschillende meubelseries in het assortiment met onder andere onderkasten, wandkasten en hoge kasten. Daarnaast heeft het acht verschillende series met topbladen en meubelwastafels die perfect passen bij de meubelseries. GB heeft ook nog drie series met spiegels en lampen of in de combinatie. Bij de meubelseries wordt een verschil gemaakt in drie verschillende meubelsoorten; modulair, design of modern. Met verschillende handgrepen kunnen de details van een meubel naar eigen wens ingevuld worden. Daarnaast is het push-to-open syteem ook een optie bij het meeste meubilair.

GB-Matrix_4.png

GB-Solid-surface-tops_1.png

Kleurenoverzicht
Luca Sanitair heeft ervoor gekozen om met een aantal series van GB te starten zoals de Matrix en Moon serie (onderkasten i.c.m. meubelwastafels). De Matrix serie heeft onderkasten van 45cm diep en de Moon serie onderkasten van 52cm diep. De Matrix serie is alleen verkrijgbaar in matte en hout afwerkingen en bij de Moon serie zijn de glanzende afwerkingen ook mogelijk. De kleurafwerkingen glans en mat worden gelakt in eigen beheer en zijn van hoge kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de afwerking fineerhout dat in eigen beheer is. Daarnaast zijn solid surface tops als maatwerk verkrijgbaar en heeft Luca Sanitair een aantal spiegels en spiegelkasten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide