2097
Badkamermeubels

Luca Steel is het nieuwe private label van Luca Sanitair waar de frame badkamermeubels onder vallen. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook leverbaar. Het materiaal dat gebruikt wordt is 316 RVS met een poedercoat toplaag. Na vele bezoeken aan beurzen van het Luca Sanitair team is deze range badkamermeubels tot uitwerking gebracht. Verschillende maten, vormen en RAL kleuren kunnen gekozen worden. Luca Steel is uitstekend te combineren met de Luca Sanitair topbladen, meubelwastafels, Luca Bagno wastafelbladen en de Luca Wood topbladen en meubels.

Frame 316 RVS
Het materiaal dat gebruikt wordt voor de verschillende frames is het 316 RVS, een zeer stevig roestvrij staal soort. Het 316 RVS materiaal heeft de eigenschappen die ideaal zijn voor vochtige omgevingen zoals een badkamer. Een Luca Steel frame is in één stuk aan elkaar gelast en heeft een aantal standaard maten. Deze hebben een lengte van 60, 90 en 120 cm met een dikte van 3 cm. Verder is maatwerk ook mogelijk voor een frame en zo kunnen de meest complexe meubels gemaakt worden. Een frame kan zelf samengesteld worden van een dikte van 2,5 of 3 cm. Hierbij kan de lengte berekend worden van de staalconstructie gecombineerd met de verschillende hoekverbindingen die nodig zijn. De mogelijke hoekverbindingen zijn; enkele, 3-weg, 4-weg en een T stuk hoekverbinding. Naast het frame kunnen er nog montageplaatjes of stelpoten nodig zijn voor het Luca Steel frame. Luca Sanitair heeft het eerste complete fonteintje al in het assortiment genomen met fontein opzetwastafel, zoals te zien op de volgende foto.

Combinatiemogelijkheden
Uiteraard is het frame pas de beginfase van een design badkamermeubel. Het is uitstekend te combineren met een meubelwastafel, topblad en een onderkast. De nieuwe Luca keramiek en solid surface meubelwastafels of de topbladen van solid surface en massief eiken hout zijn hierbij de juiste combinatiemogelijkheden. Eén van de vele Luca solid surface en mineral stone opzetwastafels passen daarnaast weer perfect op de topbladen. Door Luca Steel te combineren met de private labels (Luca Sanitair, Luca Wood en Luca Bagno), kan een compleet design meubel worden samengesteld wat niemand nog in een badkamer heeft gezien.

RAL Kleur gecoat
Bij de Luca Steel frames is het mogelijk om poedercoating aan te brengen met alle RAL kleuren. Onder poedercoaten verstaat men het aanbrengen van organische deklagen op staal waarbij het poeder elektrostatisch wordt aangebracht en onder verhoogde temperatuur uitvloeit en verhard. Voordeel van het poedercoaten op staal is dat het direct verwerkbaar is, een hardere toplaag heeft en slijtvaster is.

Luca Steel geeft een extra dimensie in de badkamer die nog niet eerder mogelijk was. Met Luca Steel en het overige Luca assortiment combineert en creëert u de perfecte badkamermeubel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners