1044
Eurodisc Cosmopolitan kranen van Grohe

Sanitairfabrikant Grohe lanceert een nieuwe serie kranen in de Cosmopolitan stijl; Eurodisc Cosmopolitan. Cosmopolitan kenmerkt zich door een minimalistisch, strak design en eenvoud in bediening. Deze Eurodisc serie bestaat voor de badkamer uit verschillende wastafelkranen, een bidetkraan, bad- en douchemengkranen. Ook zijn er inbouwkranen beschikbaar, waarbij de techniek grotendeels achter de muur is weggewerkt; voor een extra luxe uitstraling in de badkamer.

De nieuwe Eurodisc serie in Cosmopolitan stijl heeft een moderne en dynamische uitstraling, geaccentueerd door de steile schuine afwerking aan de voorkant van de uitloop en de greep. De 3-gats wastafelkraan, met een aparte greep voor koud en warm water, is dé eyecatcher van de serie. De nieuwe kranen zijn goed te combineren met de thermostaatkranen en Rainshowers uit de Cosmopolitan serie, waardoor de badkamer een uniforme uitstraling krijgt.

Snel en makkelijk installeren
Uiteraard is Eurodisc Cosmopolitan voorzien van de bekende Grohe technologieën, inclusief GROHE SilkMove® voor precieze bediening. GROHE Starlight® garandeert een langdurig glanzende chroomlaag en met GROHE Ecojoy® wordt water bespaard. De wastafelkraan en bidetkraan zijn bovendien voorzien van het GROHE QuickFix® Plus systeem, waardoor de kraan zeer snel en gemakkelijk geïnstalleerd kan worden.

hendersmagazinebanner.png

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners