2331
Je badkamer goedkoop inrichten
Gepubliceerd: 16-10-2018 Laatste update: 17-10-2018

Heb jij net al je geld uitgegeven aan de aankoop van jouw droomhuis en heb je eigenlijk geen budget meer om ook je badkamer nog eens helemaal naar wens in te richten? Don't worry! Je badkamer inrichten hoeft helemaal niet zoveel te kosten als op het eerste oog lijkt. Ook met een klein budget kan je een droombadkamer realiseren. Wij geven je een paar tips.

 

Ontwerp het zelf
Natuurlijk kan je voor het ontwerp van je badkamer een prachtig, duur ontwerp laten maken door een gespecialiseerd bedrijf of een architect. Maar waarom zou je eigenlijk? Ga gewoon lekker online eens snuffelen naar een fijne roomplanner waarmee je in 3D je badkamer kunt ontwerpen. Als je de afmetingen van je badkamer weet en deze online invoert kan je heel gemakkelijk je badkamer inrichten. Print je plan uit en neem hem mee naar een badkamerwinkel. Zij doen voor jou de rest!

Budget sanitair
Heel leuk... even op Google zoeken naar een design wastafel of vrijstaand bad, iets waarvan jij misschien al heel lang droomt voor jouw nieuwe badkamer. Maar van de eerste 20 - 30 resultaten wordt jouw portomonnaie waarschijnlijk helemaal niet zo blij. Niet zo gek want de grote merken hebben genoeg budget om ervoor te zorgen dat je hun als eerste tegenkomt in de zoekresultaten. Heb een beetje geduld en kijk nog eens wat verder. Je zult zien dat er genoeg andere merken zijn die prachtig sanitair kunnen leveren voor een kleiner prijsje. Eentje waar jij en jouw budget heel gelukkig van worden.

O, enne neem ook eens de moeite om bijvoorbeeld op Marktplaats te kijken. Je denkt daar misschien niet zo snel aan maar ook daar worden heel veel badkamermeubels en sanitair aangeboden voor een leuke prijs. Soms kan je hier zelfs nog een beetje onderhandelen en spring jij op zaterdagmiddag in de auto voor jouw droombad op pootjes voor een nulletje minder op de factuur.

Tegeltje tegeltje aan de wand
Waar is het voordeligste tegelje van het land?
Moet jouw badkamer ook nog betegeld worden voordat je hem kunt gaan inrichten met meubels en sanitair? Ga dan eerst maar eens flink op onderzoek uit en het een en ander met elkaar vergelijken. Natuurlijk kan je voor dure merktegels kiezen die je het gevoel geven van luxe en een vleugje glamour... Maar voor je het weet kom je een goed gelijkende tegel tegen bij een bouwmarkt die net zo mooi is maar een stuk voordeliger per vierkantemeter. Op materiaal valt heel wat te besparen als je maar even de tijd neemt om het met elkaar te vergelijken.

Finishing touch
Heb je eindelijk alle sanitair en goedkope badkamermeubels voordelig bij elkaar weten te sprokkelen en is jouw badkamer de mooiste budgetbadkamer geworden die je ooit hebt gezien? Finish dan met wat in het oog springende accessoires. Een prachtige grote spiegel, (fel)gekleurde handdoeken of een paar in het oog springende doucheproducten. Het zijn net even de items die de eyecatcher(s) van jouw badkamer kunnen zijn en het geheel helemaal afmaken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide