1556
Badkamermeubelen
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

De badkamer of toiletruimte een eigentijdse metamorfose geven? Kleine veranderingen maken een groot verschil. Met een aantal accenten in hout krijgt de badkamer een warme, natuurlijke sfeer die doet denken aan zon, zee en zand. De ideale omgeving om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. De Deense fabrikant Pressalit biedt een houten toiletbril, toiletrolhouder en afvalemmer in eerlijk hout. Daarmee is een metamorfose niet alleen een sfeervolle verandering, maar ook een functionele facelift.

De houten badkamer- en toiletruimteproducten van Pressalit zijn gemaakt van in lagen verlijmd hout. De vloeiende, elegante vormgeving zorgt voor een vriendelijke, luchtige touch. Slimme details dragen bij aan dagelijks comfort. De toiletzitting Pressalit Uni Mistral past op alle universele toiletpotten.

Klemfunctie voor kaarten en tijdschriften
De toiletrolhouder heeft een ingebouwde veer die het papier naar beneden houdt, waardoor het papier met één hand gemakkelijk uit te nemen is. Handig is de klemfunctie aan de bovenkant van de houder. Daarin blijven tijdschriften, ansichtkaarten en dergelijke onder handbereik van diegenen die het nuttige graag met het aangename verenigen.

Zelfsluitend
De afvalemmer met gladde ronde vormen wordt aan de wand bevestigd, waardoor de vloer vrij blijft voor eenvoudig onderhoud. Ook het emmertje kan met één hand eenvoudig worden bediend. Een ingebouwd dempingmechanisme zorgt ervoor dat het emmertje vanzelf, langzaam en geruisloos sluit. In de binnenemmer passen gewone plastic afvalzakken.

Diverse houtsoorten
De Pressalit Uni Mistral toiletzitting, toiletrolhouder en wandafvalemmer zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten: teak, wit gebeitst eiken, mahonie en kersen. Zo is er voor elke wens een eigen sfeer te creëren. De slimme details dragen bij aan dagelijks genieten van functioneel comfort met een natuurlijke uitstraling.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide