2335
Brioso: Casual, fris en modern

De badmeubelserie Brioso staat voor een verfrissend modern badkamerdesign, met veel individuele aanpassingsmogelijkheden en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Duravit heeft samen met ontwerper Christian Werner een meubelserie ontworpen die onder de gepaste naam "Brioso" staat voor nonchalance, frisheid en levensvreugde in een modern badkamerinterieur. Bijzondere kenmerken zijn de precieze, fijn genuanceerde lijnvoering als gevolg van de smalle kanten aan meubels, spiegels en spiegelkasten. Een ander speciaal kenmerk zijn de handgrepen en poten die op verzoek in de meubelkleur kunnen worden geleverd en op die manier functionaliteit bieden zonder afbreuk te doen aan het totaalontwerp. Wie meer houdt van een scherpere look, kiest voor verchroomde grepen en eventueel dito onderstel, bijvoorbeeld in combinatie met massief houten oppervlakken. De gevarieerde, individuele vormgevingsmogelijkheden van Brioso hebben een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

duravit-badkamermeubelen-brioso-08.png

De serie maakt indruk zonder opdringerig te zijn. Nog een reden waarom Brioso gemakkelijk gecombineerd kan worden met verschillende designseries zoals Vero Air, P3 Comforts, ME by Starck, Starck 3 en D-Code.

De wastafelonderkasten zijn verkrijgbaar in vijf verschillende breedtes (400 – 1300 mm). Hierdoor zijn ook praktische asymmetrische, halfopen meubels te creëren die het frisse uiterlijk van de serie accentueren.

duravit-badkamermeubelen-brioso-03.png

De Brioso-meubelserie maakt deel uit van het universele consoleprogramma, wat nog meer creatieve vrijheid inhoudt. De meubelconsoles zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes (30 en 45 mm), elk met een variabele breedte en met twee dieptes. Ze kunnen worden gecombineerd met onderkasten in breedtes van 30 tot 80 cm en wastafelonderkasten van 62 tot 100 cm. Alle meubels worden met een uittrekbaar deel of twee laden geleverd. De hoge en halfhoge kast met een breedte van 420 of 520 mm bieden nog meer opbergruimte.

duravit-badkamermeubelen-brioso-01.png

Binnen de in totaal 15 verschillende afwerkingen zijn verschillende motieven beschikbaar, met echt houtfineer of lak (mat en hoogglans) inclusief nieuwe, trendy tinten zoals mat lichtblauw en mat betongrijs, of een linnen-lookpatroon.

duravit-badkamermeubelen-brioso-010.png

Vloervarianten benadrukken de evenwichtige proporties van Brioso. De meubelpoten zijn net als de handgrepen verkrijgbaar in chroom of lakmeubelkleuren.

De bijpassende spiegels en spiegelkasten hebben bovenaan een 60 mm brede LED-lichtstrip van 300 lux. Wastafelverlichting, dimfunctie en spiegelverwarming kunnen contactloos worden geregeld. De aan de zijkant gemonteerde bodypanelen zijn in de kleur van het meubilair verkrijgbaar en maken het frisse totaalbeeld van de serie helemaal compleet.

Bovendien heeft Brioso nog een design-bijzonderheid in petto: de Vero Air wastafel is in combinatie met de Brioso wastafelonderkast ook verkrijgbaar als c-bonded versie. Hierbij wordt de wastafel in een complex, gepatenteerd procedé vrijwel naadloos met de meubelbasis tot één geheel samengevoegd.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners