Gepubliceerd: 13-09-2022 09:59
1039
De beste badkamermeubels voor jouw badkamer

Ga je je badkamer verbouwen en heb je behoefte aan meer opbergruimte? Dat begrijpen we maar al te goed. In dit artikel delen we daarom alles over verschillende soorten badkamermeubels. Lees dus snel verder en ontdek alles over de mooiste wastafelmeubels en handige kolomkasten. Daarnaast vertellen we je alles over praktische spiegelkasten en bijpassende toiletmeubels.

De mooiste wastafelmeubels

Laten we beginnen met wastafelmeubels. Een wastafelmeubel is een badkamermeubel dat niet mag ontbreken in een badkamer. Het werkt leidingen netjes weg en creëert onmisbare opbergruimte. Zo kun je er je handdoeken, scheerspullen en tandenborstel in opbergen. Daarnaast is het een handige ruimte voor make-up spullen en haarborstels.

Wastafelmeubels zijn in veel designs verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwevend wastafelmeubel, voor een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast kun je kiezen voor een staand meubel. Dit past weer uitstekend in een klassieke badkamer. Wastafelmeubels zijn verkrijgbaar voor zowel dubbele wastafels als een enkele wastafel.

Wil je eens iets anders dan standaard wastafels? Kies dan voor waskommen. Waskommen zijn echte blikvangers en geven een unieke, stijlvolle twist aan de badkamer.

Handige kolomkasten

Bestaat je huishouden uit meer personen dan jijzelf en beschikt een wastafelmeubel voor jou niet over voldoende opbergruimte? Dan is een kolomkast een echte uitkomst. Kolomkasten, ofwel badkamerkasten, zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele varianten. Daarnaast kun je kiezen voor een zwevende kolomkast of staande kolomkast.

Wist je dat je bij Tegeldepot een ruim aanbod aan kolomkasten in verschillende kleuren en materialen vindt? Denk hierbij aan kleuren zoals zwart, eiken en antraciet. Daarnaast kun je kiezen voor badkamerkasten met of zonder lades en met een enkele deur of dubbele deuren.

Praktische spiegelkasten

Heb je een kleine badkamer en wil je de ruimte zo praktisch mogelijk indelen? Kies dan voor een praktische spiegelkast. Een spiegelkast monteer je boven de wastafel. Zo heb je het voordeel van extra opbergruimte boven de wastafel, terwijl je ook nog eens in de spiegel kunt kijken.

Spiegelkasten zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting. Daarnaast kun je kiezen uit rechthoekige spiegelkasten of vierkante spiegelkasten met verschillende afmetingen.

Bijpassende toiletmeubels

Toiletmeubels plaats je over het algemeen niet in de badkamer. Veel mensen kiezen er echter wel voor om het toiletmeubel af te stemmen op de stijl van de badkamermeubels en het interieur van de woning. Zo creëer je namelijk een mooi geheel.

Plaats een mooie fonteinkast in het toilet. Hiermee werk je de leidingen van de fontein weg. Daarnaast creëer je extra opbergruimte in je toilet. Hier kun je bijvoorbeeld gastendoekjes en toiletrollen in kwijt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide