1270
Vero  pure elegantie

De nieuwe badmeubelcollectie Vero van Duravit is onlangs uitgebreid met een aantal elementen die zijn ontworpen door de in Zurich wonende designer Kurt Merki jr. Zo ontstond een totaalconcept dat zorgt voor een sfeervolle eenheid in de badkamer in een uitgebalanceerd design met opvallende details.

Verticale handgrepen die ingelegd zijn in de fronten, zorgen voor een opvallend contrast met de klassieke moderne vorm. Terugkerende materiaaldiktes en afmetingen die in alle meubels terugkomen, bepalen het kubistische uiterlijk.

De open ruimte van het wastafelmeubel toont “less is more”. Een glanzend chromen frame is het karakteristieke kenmerk en dient tevens als geïntegreerde handdoekhouder. Optionele LED-verlichting onder het meubel accentueert de relaxte sfeer die de houten oppervlakken in de badkamer geven. Discreet maar toch expressief accentueert het hoogglans witte oppervlak de kubistische vorm.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Veelzijdige combinatiemogelijkheden met onderbouwkasten met open of gesloten ladekasten, wastafelconsoles en kasten, maar ook spiegels en spiegelkasten met dubbele spiegeldeurtjes en plankjes, bieden een enorme ruimte en zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen.

De kwaliteit van de serie komt tot uitdrukking in de details: de houtnerf van de meubels loopt horizontaal door. Dit is vooral zichtbaar bij het nieuwe houtdecor kersenhout. De binnenkant van de meubels zijn uitgevoerd in diamant zwart. De laden zijn optioneel uitgerust met een esdoorn of walnoot interieursysteem.

Spiegels en spiegelkasten kunnen optioneel worden voorzien van een soundsystem of een LED dimmerfunctie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners