Gepubliceerd: 05-09-2012 00:00
1658
Badkamermeubelen

In de hedendaagse wooncultuur spelen natuurlijke materialen in donkere kleuren een hoofdrol. Ook in de badkamer schept donker hout een harmonische sfeer. De Deense badmeubelfabrikant Dansani speelt in op deze trend en introduceert Luna badmeubels in de bijzondere houtsoorten Walnoot en Coffee. Deze worden gecombineerd met eigentijdse wastafels, zoals de ultraplatte Kantate in zwart of wit keramiek.

Het kleurenspel van deze bijzondere houtsoorten prikkelt de zintuigen. Gladde oppervlakken met de diepe, warme gloed van walnoothout of met harmonische vlammen in de donkerbruine tinten van de koffieboon; de organische sfeer staat centraal in de badkamerserie Luna van Dansani. Luna biedt flexibel samen te stellen meubels in combinatie met een bijzondere platte wastafel in zwart of wit keramiek of met een strakke, robuuste wastafel met brede randen.

Koffiekleurige luxe met bijzondere kanten
De in zwart of wit beschikbare, ultradunne keramische wastafel Kantate vormt een bijzondere combinatie met het Lunameubel in donker hout. Het wastafeloppervlak bedekt het hele meubel tot aan de randen. Het design is slank en strak rechtlijnig en biedt uitgekiende functionaliteit. De rechthoekige waskom heeft een perfecte diepte, afgestemd op de ochtendrituelen en op het handenwassen zonder irritante waterspetters die terugketsen vanaf de bodem. De keramische wastafel is bovendien eenvoudig te onderhouden.

De smalle randen van Kantate combineren wonderschoon met de markante meubels in de donkerbruine tint Coffee. De in de het donkere oppervlak aanwezige vlammen prikkelen de zinnen en zorgen voor een natuurlijke sfeer in de badkamer. De brede, strakke meubels worden stijlvol onderbroken door horizontale grepen. Deze onderstrepen de robuuste, rechtlijnige vormen op elegante wijze. Het resultaat is koffiekleurige luxe met bijzondere kanten.

Walnoothout in elegante symfonie
Luna in donker walnoothout vormt een bijzondere combinatie met de robuuste, heldere belijning van de wastafel Phantom. De heldere belijning is gecombineerd met een vloeiende, zachte vormgeving van de waskom. Rondom de kom is veel aflegruimte vrij gelaten. Het krijtwitte keramiek en de bijzondere structuur van het walnoothout gaan samen in een bijzondere symfonie.

Speciaal voor het in goede banen leiden van de ochtendspits in de badkamer van actieve gezinnen, is er nu ook een grote Phantom-wastafel met een breedte van maar liefst 121 cm. Een functionele oplossing die ruimte biedt aan ontspannen badkamerrituelen in plaats van stress en hectiek.

Slim raffinement onder het oppervlak
Naast een bijzonder uiterlijk voor een organische woonsfeer biedt de badkamerserie ook functioneel gemak met opvallend veel bergruimte. Achter de deuren van de spiegelkast bevinden zich vele, smalle aflegplateaus voor allerhande verzorgingsproducten die niet in de weg mogen staan, maar wel onder handbereik moeten blijven. Met de geïntegreerde verlichting biedt de spiegelkast een helder zicht bij het aanbrengen van make-up of bij het scheren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide