1684
 Adatto Casa Plaza
Gepubliceerd: 01-09-2012

De badkamermeubels van de serie ADATTO CASA PLAZA van LUCA SANITAIR laten de fantasie de vrije loop. Met deze serie kan eindeloos gecombineerd worden in maten, verschillende types opbouwwastafels, wasbakken en bijzondere bijpassende spiegels. Home Wellness is de filosofie voor de ontwerpen. Voor zowel de kleine als de grote badkamer is de meest optimale indeling te creëren passend bij de eigen persoonlijke stijl.

Bijzonder is de houtnerfstructuur van de meubels welke verkrijgbaar is in vier varianten: White wood, Larice velvet, Oxy Oak en Wengé. Het materiaal is van hoge kwaliteit en geeft een gevoel van echt hout met een natuurlijke luxe uitstraling. De kasten en bijpassende onderdelen zijn van 100% Italiaans design. Primeur: vanaf september zijn de badkamermeubelen van Adatto Casa Plaza ook verkrijgbaar in een viertal actuele lakkleuren in zowel matte als glanzende uitvoering.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide