1281
 Adatto Casa Plaza

De badkamermeubels van de serie ADATTO CASA PLAZA van LUCA SANITAIR laten de fantasie de vrije loop. Met deze serie kan eindeloos gecombineerd worden in maten, verschillende types opbouwwastafels, wasbakken en bijzondere bijpassende spiegels. Home Wellness is de filosofie voor de ontwerpen. Voor zowel de kleine als de grote badkamer is de meest optimale indeling te creëren passend bij de eigen persoonlijke stijl.

Bijzonder is de houtnerfstructuur van de meubels welke verkrijgbaar is in vier varianten: White wood, Larice velvet, Oxy Oak en Wengé. Het materiaal is van hoge kwaliteit en geeft een gevoel van echt hout met een natuurlijke luxe uitstraling. De kasten en bijpassende onderdelen zijn van 100% Italiaans design. Primeur: vanaf september zijn de badkamermeubelen van Adatto Casa Plaza ook verkrijgbaar in een viertal actuele lakkleuren in zowel matte als glanzende uitvoering.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners