1789
Globo Keramiek

Globo Keramiek, het zal voor velen geen onbekende naam zijn. Het wereldwijde succes van deze Italiaanse marktleider op het gebied van kwalitatief hoogstaand design sanitair is niet onopgemerkt gebleven. Vanaf heden zal Globo Keramiek echter nog overtuigender zijn stempel gaan drukken op de Nederlandse sanitairbranche. JMtrading heeft namelijk het agentschap van Globo Keramiek in Nederland verworven.

JMtrading is een ervaren en vakkundige handelsagent in hoogwaardige sanitairproducten. Met gevoel voor sanitair en oog voor kwaliteit en design weten ze de beste merken uit de internationale sanitairwereld in Nederland onder de aandacht te brengen. De nadruk ligt op gerenommeerde sanitairmerken die op ingenieuze wijze de functionaliteit van hun sanitairproducten in harmonie weten te brengen met vernieuwende designs.

De producten van Globo Keramiek passen perfect binnen deze missie van JMtrading. De ontwikkeling van ieder product wordt bij Globo Keramiek namelijk op unieke wijze benaderd, met mens en milieu als overkoepelend uitgangspunt. Kwaliteitsmaterialen, geavanceerde technologieën en goed uitgedachte designconcepten leiden iedere keer weer opnieuw tot de meest innovatieve design sanitairproducten. Globo is al sinds 1980 een gevestigde naam in de sanitairbranche in Italië en heeft al snel zijn naam tot ver over de landsgrenzen laten weerklinken.

Globo werkt samen met vooraanstaande ontwerpers als Giulio Iacchetti, Luca Nichetto en het CreativeLab+, die bekend zijn met de branche en met de heersende stijlopvattingen onder het grote publiek, maar die zich daarnaast bovenal laten leiden door hun eigen creativiteit. Dit resulteert in baanbrekende minimalistische designconcepten.

JMtrading zal diverse succesvolle Globo sanitairseries op de Nederlandse markt presenteren, waaronder de Globo Classic, Free, Paestum, Relais, Stone, Genesis en Olivia serie. Allemaal met hun eigen unieke designkenmerken, maar tegelijkertijd hebben ze wel met elkaar gemeen dat ze een niet te evenaren kwaliteit en het hoogste niveau van comfort aan de dag leggen.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners