7025
Duravit

De afgelopen jaren heeft de badkamer steeds meer aan betekenis gewonnen als leef- en woonruimte. Als trendsetter zet Duravit, nieuwe maatstaven aan deze ontwikkeling. Het badmeubelprogramma Delos brengt met zijn gereduceerde design een bijzonder huiselijke sfeer en nieuwe luchtigheid in de badkamer. De ogenschijnlijk zwevende console, ontworpen door EOOS, heeft een onzichtbare draagconstructie en komt met zijn rechtlijnige design in iedere ruimte tot zijn recht.

Badkamer of gastentoilet, Delos versmelt qua vorm met de omgeving. Voor deze optische indruk zorgt onder andere de spiegel, die ook aan de zijkant geheel verspiegeld is. Daar is, net als bij alle spiegels van Duravit, heel discreet een sensorlichtschakelaar geïntegreerd. EOOS beschrijft deze totale verspiegeling als overgang van materialiteit naar magie. Daartoe draagt ook het innovatieve, filigrane lichtdak bij, waarin geen lichtbron zichtbaar in aanwezig is . Deze zorgt voor indirecte, niet verblindende LED-verlichting en Duravit houdt zo ook rekening met het aspect duurzaamheid. Een afzetvlak uit extra wit glas, geheel zonder de gebruikelijke groene rand, rondt het magische karakter van de nieuwe meubelserie af.

Delos is verkrijgbaar in twee echthoutoppervlakken alsook in fris hoogglans wit. In het bijzonder de echthoutfineren onderstrepen het huiselijke karakter van dit badkameubelprogramma. In het nieuwe, geborstelde reliëf-oppervlak komen de natuurlijke eigenschappen van het hout goed naar voren. Men kan kiezen tussen donker notenboom en licht eiken.

badkamertrends-2024-bannerip.png

De greeploze hoge-, halfhoge kasten en schuiflade elementen maken de serie compleet. De kast bevat binnen een stabiele glazen plaat, die alleen aan de voor- en achterkant een aluminium profiel heeft, die voldoende opbergruimte biedt. Een speciaal draagsysteem in diamantzwart houdt de plaat op zijn plaats. Doordat de gehele binnenkant is uitgevoerd in diamantzwart lijken de dragers onzichtbaar. De schuifladen van Delos zijn gemakkelijk met een lichte druk te openen en te sluiten.

Optioneel zorgt een nieuwe intelligent inrichtingssysteem in notenboom of ahorn voor een bijzonder opgeruimde binnenkant. Op iedere kant van de console kunnen handdoekhouders worden geplaatst. De meubelserie Delos past perfect bij de Duravit succesmodellen uit de keramische serie Darling New, D-Code en Vero. Ook vele andere opzetwasbakken van Duravit laten zich uitstekende combineren met Delos.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners