1088
Duravit

Met toenemende betekenis van de badkamer als relax- en ontspanningsruimte worden steeds meer eisen gesteld aan de sfeer en inrichting. De mensen verwachten vandaag de dag van de badkamer meer dan alleen een ruimte voor baden, douchen en tandenpoetsen.

Met de nieuwe badmeubels van Darling New brengt Duravit zomerse frisheid in de badkamer. De fronten van de nieuwe serie zijn naar keuze verkrijgbaar in fris groen of azuur blauw en zorgen voor frisse kleuraccenten in iedere badkamer. Kleuren geven de badkamer persoonlijkheid en sfeer.

Het programma bevat een scala aan meubels. Van een klein wandboard en een flexibele rolcontainer tot de praktische hoge- en onderbouwkasten met royale opbergruimte. Er is een enorm aanbod aan wastafel onderbouwkasten. Deze kunnen gecombineerd worden met de Darling New meubelwastafels in harmonieuze cirkelvorm. Er staan vijf verschillende onderbouwmeubels van 50 en 100 cm ter beschikking.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners