1262
Duravit X large

Voor haar nieuwe lakoppervlak Cappuccino liet Duravit zich inspireren door een overheerlijke kop cappuccino. Met het nieuwe lakoppervlak Cappuccino hoogglans verschaft Duravit het assortiment van de badmeubelserie X-Large een geheel nieuwe look. De pastelkleurige glans brengt een zachte "koffiesmaak" in de badkamer. De heldere lijnvoering en de glanzende cappuccino tint laten zich goed combineren.

De nieuwe X-Large rolcontainer biedt nog een extra functie: Het cremekleurige kussen tovert het mobiele opberghulpje om in een gemakkelijk zitje.

Als tegenhanger voor het warme cappuccino lakoppervlak is er een tijdloos hoogglans wit en een bijpassend mat wit of platina hoogglans. De oppervlakken van de Duravit badkamermeubelen zijn inclusief de kanten dekkend gelakt en daardoor ongevoelig voor vocht. Afnemen met een vochtige doek en nadrogen met een zachte droge doek is voldoende

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners