Gepubliceerd: 01-09-2012 00:00
1632
Dansini Luna Zaro

Badmeubelseries Luna en Zaro met actuele nieuwe keuzes Nieuwe kleuren, wastafels en spiegels
De populaire, veelzijdige badmeubelseries Zaro en Luna van de Deense fabrikant Dansani, bieden nu nieuwe mogelijkheden voor een stijlvolle inrichting en comfort naar wens. Met een keuze uit nieuwe kleuren, bijzondere wastafels, spiegels en spiegelkasten zijn beide series optimaal afgestemd op de actuele trends.

Beide badmeubelseries kenmerken zich door een sober, functioneel design. De gekozen kleuren en oppervlakken, de wastafel en spiegeloplossing geven het geheel een uitstraling naar wens; strak minimalistisch, natuurlijk, organisch of modern klassiek. De greeploze badmeubelserie Zaro combineert een sober, functioneel design met een gewaagde, vernieuwende materiaalkeuze. Luna zet de greep juist in de spotlights met een keuze uit diverse mogelijkheden in chroom, edelstaal, geborsteld of gepolijst rvs of in zwart.

Nieuwe kleuren
Naast de uitvoeringen in zwart rubberlak, driftwood en notenhout is Zaro nu ook leverbaar in witte of grijze rubberlak. Het rubberen oppervlak voelt fluweelzacht aan en is dankzij de tweecomponenten polyurethaanlak toch zeer sterk. De serie Luna biedt nu de nieuwe, zachte kleur champagne, naast de opties wit, zwart, walnoot, nougat en coffee.

Nieuwe wastafels
Voor een zachte, organische uitstraling is er de nieuwe Cadenza wastafel van gegoten marmer. Cadenza is een opvallend asymmetrisch ontwerp, waarbij de waskom aan één zijde is gesitueerd en speels buiten het wastafelblad steekt. Deze wastafel is beschikbaar in twee breedten, beiden in een linker- en rechteruitvoering. De rechthoekige, keramische Menuet wastafel met brede rand, is nu ook beschikbaar in een kleine uitvoering met een breedte van 41 cm. Nieuw is ook de keramische Andante wastafel in drie breedtes. Deze wastafel is compleet dekkend met afgeronde hoeken en een zacht glooiende binnenvorm. Al deze nieuwe wastafels zijn te combineren met beide badmeubelseries.

De nieuwe wastafel Allegro is onderdeel van het Luna-assortiment.. Deze diepe, rechthoekige, wastafel met ruime waskom is gemaakt van gegoten marmer en leverbaar drie breedtematen. Voor gezinnen biedt de uitvoering met twee waskommen uitkomst.

Spiegels en spiegelkasten
Buiten het bestaande assortiment aan spiegels, zijn er een aantal nieuwe toevoegingen voor Zaro en Luna. Sober en strak is de nieuwe spiegel met langwerpige, geïntegreerde lichtvelden boven en onder, voor een spannend lichteffect over de spiegel. De nieuwe spiegels met profiellijst in antiekzilveren look zorgen voor een bijzonder contrast met de moderne lijnen van de meubels. Ook deze spiegel beschikt over geïntegreerde, energiezuinige verlichting. Een derde, nieuwe optie is de spiegel met modulaire, verticale lampen aan de zijkanten en eventueel ook in het midden.

Op het gebied van spiegelkasten bieden de series nu de mogelijkheid van een spiegelkast met geïntegreerde lichtvelden boven en onder. Voor een stijlvaste combinatie met de zachter, organisch vormgegeven wastafels is er de nieuwe spiegelkast met afgeronde hoeken. Deze spiegelkast heeft ronde lichtvelden en een flexibele inrichting dankzij verplaatsbare aluminium planchets en tandenborstelbekerhouders. Binnen de serie Luna zijn er daarnaast een spiegelkast met geïntegreerd horizontaal lichtveld aan de bovenkant en een spiegelkast met speelse ronde lampen.

Opberggemak
Dansani meubels bieden volop mogelijkheden om kasten en laden in te delen naar wens. Nieuw zijn de waszak voor de hoge kolomkast en de kunststof cassettes die in kasten dienst doen als handige opbergladen.

Met deze aanvullingen bieden Zaro en Luna vele actuele mogelijkheden voor stijlvol badkamercomfort naar wens.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide