1283
Silestone badkamer collectie

Om zijn positie in de badkamerwereld te versterken, lanceert Cosentino een nieuwe badkamercollectie. De bijzondere eigenschappen van Silestone ® maken het materiaal uitermate geschikt voor gebruik in deze ruimte.

De badkamercollectie is gebaseerd op het concept van grote oppervlakken op maat en kan dus aangepast worden aan de ruimte. Met een beperkt aantal delen kan de ruimte zo in één enkel materiaal uitgevoerd worden. De grote afmetingen van de elementen zorgen ervoor dat het aantal voegen beperkt blijft, wat visueel voor een harmonieus resultaat zorgt en de hygiëne ten goede komt.

De badkamercollectie omvat wasbakken en douchebakken in verschillende maten zodat ze optimaal kunnen worden toegepast in alle ontwerpen en de ruimte maximaal wordt benut. In totaal zijn er acht wasbakken (Elegance, Exclusive, Armony, Balance, Equilibrium, Symmetry, Basic en Simplicity) en zeven types douchebakken beschikbaar (Ducal, Kador, Fresh, Doppio, Freccia, Bubbles en Flow), ieder met een eigen stijl en design. De collectie sluit perfect aan bij andere producten vervaardigd uit Silestone ® zoals vloeren, muurbekleding, badbekleding, etc.

De badkamercollectie is niet alleen functioneel in design. De bacteriestatische eigenschappen van Silestone ®, het resultaat van hypermoderne zilvertechnologie, maken het materiaal de perfecte keuze voor badkamers, waar hygiëne zo belangrijk is.

De Silestone ® Badkamer Collectie biedt ontwerpers en architecten alle vrijheid om aantrekkelijke en kleurrijke ruimtes te creëren. De collectie is beschikbaar in een groot aantal Silestone ® kleuren en in alle tinten van ECO by Cosentino ®, Cosentinos gerecyclede oppervlak. De Silestone ® Badkamer Collectie zorgt zo voor visuele harmonie en onuitputtelijke esthetische mogelijkheden.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners