868
Laufen Palace

Bent u een liefhebber van New Classic design, ambachtelijk maatwerk en natuurlijke keramische materialen? Van kunstwerken op sanitair gebied en extra brede wastafels? Dan bent u bij fabrikant Laufen aan het juiste adres. Want de Zwitserse sanitairfabrikant Laufen heeft haar serie Palace laten restylen door de befaamde ontwerper Andreas Dimitriadis van Platinumdesign. Tegelijkertijd is de serie Palace uitgebreid met diverse wastafels, wcs, bidets, badmeubels, kranen en accessoires. Het resultaat is een nieuw eigentijds Classic design met elegante vormen en exclusieve mogelijkheden, waaronder de nieuwe extra brede wastafels en legplanken. Dankzij het bijzondere ontwerp, de functionaliteit en de mogelijkheden van maatoplossingen hebben de nieuwe brede wastafels de Red Dot Design Award 2011 gewonnen. Maar Laufen verdient ook lof met de nieuwe duurzame wcs die slechts 3 of 4,5 liter water gebruiken en de nieuwe harmonieuze kranen Curveprime, ook vormgegeven door Andreas Dimitriadis.

Andreas Dimitriadis: "de nieuwe serie Palace heeft zachte elegante en vloeiende lijnen, biedt veel ruimte en is dankzij het mooie materiaal eenvoudig te reinigen. Uniek zijn de brede wastafels die optioneel te voorzien zijn van een prachtig vormgegeven handdoekrail en voor onder de wastafels, brede legplanken in dezelfde breedte. Net als de wastafels ogen zij luchtig, zijn "easy to clean" en makkelijk toegankelijk als bergruimte. Wenst u liever een gesloten bergruimte, dan zijn de Palace wastafels perfect te combineren met de minimalistische collectie Case badmeubels. Ook met Case zijn bijzondere combinaties te maken in kleur, materiaal en vorm, zodat aan uw smaak en wensen tegemoet wordt gekomen."

De extra brede wastafels zijn standaard in verschillende breedten leverbaar tot zelfs 1.800 mm. Indien gewenst kunnen deze bovendien in de fabriek op maat aangepast worden. Zowel diagonaal als recht is mogelijk. Het maatwerk geld eveneens voor de brede legplanken voor onder de wastafel.

De gesneden zijkanten van zowel de wastafels als de legplanken worden met een mooie keramische rand afgewerkt, zonder dat een verbinding zichtbaar is. Naast maatwerk is optioneel ook een geïntegreerde zeepdispenser leverbaar. Beiden onderschrijven de innovatieve techniek van deze Zwitserse keramiekspecialist.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners