1044
Badkamermeubelen

De nieuwe collectie ELEGANCE van KEUCO zet baanbrekende accenten voor de toekomst van de badkamer. Zelfstandig en modern maar ook tijdloos. Een badkamercollectie met het potentieel van een klassieker. De naam op zich schept al een verplichting: Met de voorgaande serie ELEGANCE heeft KEUCO geschiedenis geschreven op sanitair gebied. De populariteit is 40 jaar later nog onovertroffen. Met meer dan 40 miljoen verkochte artikelen heeft deze serie zich ontwikkeld tot één van de succesvolste series van accessoires aller tijden.

Het nieuwe gezicht van de collectie ELEGANCE interpreteert tijdloosheid voor de komende decennia opnieuw: van wastafel, armaturen en accessoires tot aan de spiegelkast, de lichtspiegel en de badmeubels. Een badkamerinrichting die zichzelf overtreft. Klassiek-modern design, de beste kwaliteit en slim functioneel. Biedt zowel grote verscheidenheid als veel plaatsingsvrijheid. Het omvangrijke assortiment van de collectie met vele alternatieven heeft voor elke smaak en individuele stijl een passende oplossing. ELEGANCE als complete badkamerinrichting spant de boog van geriefelijkheid met warme kleuren en materialen zoals verschillende soorten echt hout tot moderne stijlen met oppervlakken in wit hoogglans. Doorlopend in een harmonisch design waarin ronde hoeken met gewelfde fronten fijnzinnig verbonden worden met geometrische vormen. Hoogwaardig in materiaalkeuze en bewerking, innovatief in inrichtingsmogelijkheden en functionaliteit, extravagant in detail.

Een centraal element van de collectie ELEGANCE is de wasplaats met wastafel, badmeubels, spiegelkasten en lichtspiegels alsmede armaturen en accessoires binnen handbereik in de badkamer. Uitgaand van dit middelpunt heeft KEUCO alle andere delen van de badkamer betrokken bij de vormgeving en het design. Het speciale assortiment armaturen en accessoires voor de wastafel, douche en het bad biedt veel mogelijkheden voor badkamers met bijzondere accenten. Zichtbaar geworden passie voor onvergankelijke schoonheid. Een badkamercollectie voor veeleisende mensen voor wie esthetica en karakter belangrijk zijn en die veel waarde hechten aan een visueel en haptisch ervaarbare woonsfeer waarbij ook de kwaliteit op waarde wordt geschat.

De meubels van ELEGANCE trekken de aandacht dankzij de afgeronde hoeken, gewelfde fronten en hoogwaardige oppervlakken in wit hoogglans, verschillende soorten echt hout of matte structuurlak. Geheel naar persoonlijke smaak zijn naar keuze ook houtfineer van ahorn-, ebano-, olijf- en walnoothout of matlak in wit, antraciet en sahara beschikbaar. De verschillende corpuskleuren laten zich individueel combineren en scheppen ruimte voor de ontplooiing van de persoonlijke smaak. Meesterstukken in de bewerking en precisie van meubelvervaardiging. Opvallend zijn de 8 cm diepe kastfronten, die van binnen veel ruimte bieden aan toiletartikelen. Een bijzonder designelement zijn de hoogglans, verticale aluminium randen tussen het kastfront en -corpus, die ook als handgreep dienen.

Met dezelfde vormgeving is er ook een spiegelkast en lichtspiegel in de collectie ELEGANCE waarmee de hoogwaardigheid wordt bewezen. De afdichting rond de spiegelkast biedt een optimale bescherming tegen vocht en stof. De uitvoeringen met één of twee deuren in verschillende breedten van 500 tot 1200 mm bieden een grote vrijheid van de inrichting. De lade en geïntegreerde RDS-radio met glazen frontje en aanraaksensoren zijn prettige uitbreidingsmogelijkheden.

Wie minder bergruimte nodig heeft en de voorkeur geeft aan duidelijke vormen, kiest voor de lichtspiegel, die opvalt vanwege de bijzondere verlichting: de horizontale lichtval zowel omhoog als omlaag zorgt zowel voor sfeerverlichting als voor perfect spiegellicht.

Een opvallende bijzonderheid voor licht in de badkamer is tevens de langwerpige muurverlichting met verspiegelde front en dubbele lichtinval. De montage van de wandverlichting is zowel horizontaal als verticaal mogelijk. Twee tl-buizen zorgen voor de sfeerverlichting die optioneel in de combinatie wit-wit, wit-rood en rood-rood door KEUCO worden aangeboden. Ook kunnen andere kleuren tl-buizen zoals blauw of groen ingebouwd worden. ELEGANCE brengt daarmee ook voor de verlichting kleurrijke speelruimte en sfeer in de badkamer.

Ook de armaturen vallen op: de ééngreeps-wastafelmengkraan of toiletkraan met een sobere schoonheid en bijzondere oppervlakteglans zijn altijd blikvangers. Bijzonder voordeel: door de zijdelingse bediening van de kraan blijft de kraan droog en schoon en dus ook vrij van kalkvlekken. De harmonisch op het design afgestemde armaturen voor bidet, douche en bad, als opbouw- of inbouwversie en met of zonder thermostaat ronden het assortiment af. Kranen voor op de badrand of douchekranen met een grote sproeikop voor douche/badcombinaties: de veelzijdigheid van het armatuurprogramma van de collectie ELEGANCE vervult alle wensen.

Het designkenmerk van de badcollectie ELEGANCE is een langwerpige, dun getekende ovaal. Prachtige oppervlakken van chroom onderstrepen de eersteklas kwaliteit van het armatuur en de accessoires. Solide materiaal zoals bevestigingen van massief gegoten zink en glazen elementen van echt kristal zijn een markant kenmerk. Zo zijn bijvoorbeeld handgreep, handdoekring en sponsmandje naadloos uit één stuk gemaakt. Een exclusieve zeepdispenser en een speciale zeepdispenser voor inbouw horen eveneens tot het programma, net als de verlichte make-upspiegel voor wandmontage. Dankzij de unieke door KEUCO ontwikkelde lichttechniek kan de behuizing erg vlak gehouden worden en toch een goede verlichting geven. De energiezuinige spaarlamp heeft een levensduur van ongeveer 15.000 uur.

Elegante tijdloosheid, functionele gedetailleerde bijzonderheden en hoogwaardige kwaliteit: dat is waar de nieuwe badcollectie ELEGANCE van KEUCO voor staat.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners