1260
Duravit Onto

Wanneer een architect en ontwerper als Matteo Thun een badkamer voor Duravit ontwerpt, mag je met recht iets bijzonders verwachten. En inderdaad presenteert het totaalprogramma Onto een volledig nieuw console-principe: hier wordt niet het keramiek op de console geplaatst, maar wordt eerst de wastafel gemonteerd om vervolgens de console op het keramiek te plaatsen.

Een nieuwe vorm van badkamerdesign, eenvoudig te plannen, eenvoudig te installeren en eenvoudig te reinigen. Functionaliteit en esthetiek maken het programma veelzijdig inzetbaar: bij u thuis, in het hotel of in andere semi-openbare of openbare ruimten, met zijn moderne oplossingen en de goede prijs-kwaliteitverhouding is Onto overal ideaal.

 

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners