1257
Duravit Esplanade

De nieuwe badkamerserie Esplanade van Duravit staat voor opulentie. Echter niet de sierlijke en drukke interpretatie, maar een moderne benadering van opulent. Design: Sergei Tchoban. De nieuwe serie bevat keramiek, meubels en ligbaden. Royale maatvoering en zachte vormen kenmerken de serie. Bij de onderkast vallen de pootjes van de elementen op. Daarmee herinnert de designer aan de tijd van de 18e en 19e eeuw, toen badinrichtingen en zelfs toiletten nog als meubelstukken werden gezien. Het karakteristieke onderstel zien we ook terug bij de andere elementen van de serie. De vormgeving van het ligbad doet denken aan een chaise-longue en maakt het plaatje compleet.

De badmeubels hebben markante grepen met donkerbruine leren handgemaakte riempjes verwerkt met chroom. Leverbaar in "Oak", een markante donkere houtbekleding, en "Silk", een lakkleur met een bijzonder edel wit karakter.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners