1523
Duravit Esplanade
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 13-09-2017

De nieuwe badkamerserie Esplanade van Duravit staat voor opulentie. Echter niet de sierlijke en drukke interpretatie, maar een moderne benadering van opulent. Design: Sergei Tchoban. De nieuwe serie bevat keramiek, meubels en ligbaden. Royale maatvoering en zachte vormen kenmerken de serie. Bij de onderkast vallen de pootjes van de elementen op. Daarmee herinnert de designer aan de tijd van de 18e en 19e eeuw, toen badinrichtingen en zelfs toiletten nog als meubelstukken werden gezien. Het karakteristieke onderstel zien we ook terug bij de andere elementen van de serie. De vormgeving van het ligbad doet denken aan een chaise-longue en maakt het plaatje compleet.

De badmeubels hebben markante grepen met donkerbruine leren handgemaakte riempjes verwerkt met chroom. Leverbaar in "Oak", een markante donkere houtbekleding, en "Silk", een lakkleur met een bijzonder edel wit karakter.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide