1026
Keramag wastafelonderkast

Baden, douchen, heren wassen, tandenpoetsen, scheren, make-up aanbrengen ... er gebeurt nogal wat in de badkamer. En voor al die handelingen gebruiken we behoorlijk wat producten, die allemaal een plek moeten krijgen in de badkamer. Opbergruimte is dan ook een belangrijke vereiste in de badkamer. Voor wie over een grote badkamer beschikt is opbergruimte over het algemeen niet zon probleem. Er is een grote keuze aan badkamermeubelen en kolomkasten. Maar ook voor de kleine badkamer zijn er oplossingen om allerhande badkamerbenodigdheden op te bergen. Badkamerfabrikant Keramag biedt slimme oplossingen voor een opgeruimde, sfeervolle badkamer.

Ruimtewinners
De eerste ruimtewinner is de wastafelonderkast. De loze ruimte onder de wastafel biedt daarmee extra opbergruimte. Wastafelonderkasten zijn er in allerlei uitvoeringen, voor de grote en kleine badkamer. Deze kasten zijn veelal uit te breiden met extra zijkasten en te combineren met losse kolomkasten met deuren, laden of open schappen. Achter een deurtje van de kolomkast wordt vaak ook een waskorf verstopt, voor het verzamelen van de vuile was. Een mooi alternatief daarvoor is de het zitmeubel op wieltjes uit de serie Vitelle, dat tegelijk dienst doet als wasmand.

Een spiegelkast boven de wastafel biedt ruimte voor allerlei verzorgingsproducten op ooghoogte. Een ideale oplossing voor make-up en scheerartikelen. Na gebruik worden ze keurig weggestopt achter de spiegeldeuren.

Een praktisch alternatief voor de wastafelonderkast is de boxette. De boxette voor de Cleo en Mango wastafels onttrekt, net zoals een wastafelzuil, de installatietechniek aan het oog, maar is tegelijkertijd een handig kastje voor verzorgingsproducten of schoonmaakbenodigdheden.

Deuren of laden
Badkamermeubels worden steeds vaker uitgevoerd met lades. In een lade is tenslotte de hele inhoud in één oogopslag zichtbaar. Voor flesjes, potjes en kleine badkamerbenodigdheden worden de laden uitgevoerd met een praktische indeling. Zo blijven alles netjes en overzichtelijk op zijn plaats.

Met de grote keuze aan meubels en handige oplossingen in diverse stijlen, kan elke badkamer groot of klein opgeruimd en sfeervol zijn.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners