1647
Dansini Luna

De trend voor woninginrichting laat een combinatie van strakke, strenge vormen zien, in combinatie met zachte, warme accenten. Dansani speelt hierop in met een de veelzijdige, ge-restylde badmeubelserie Luna. De serie met de nieuwe look gaat de toekomst in met de naam Luna . Het vernieuwde design kenmerkt zich door rechte, strakke lijnen wat zorgt voor moderne, stijlvolle uitstraling. Zo zijn de fronten niet langer afgeschuind maar strak en recht. Met de nieuwe houtkleur walnoot en fronten en kastdelen in hoogglans zwart zorgt Luna voor een warme, stijlvolle uitstraling.

Luna omvat een uitgebreide collectie van onderling te combineren elementen, voor het inrichten van een badkamer in een sfeer en samenstelling naar wens. Bovendien is er een keuze uit wastafels in verschillende designs; gebogen, hoekig of helemaal strak. Naast de nieuwe kleuren walnoot en hooglans zwart, biedt de serie kleurencombinaties in hoogglans wit, kersen of eiken. Spiegels, spiegelkasten, verlichting en accessoires maken de keuze compleet.

Wastafels
De wastafel is in belangrijke mate bepalend voor de uitstraling van de badkamer. Daarom biedt Luna 2008 een keuze uit een aantal varianten in diverse maatvoeringen. De keramische wastafels Phantom en Bolero combineren strakke en vloeiende lijnen. De keramisch wastafel Concorde heeft een strak design met kunstzinnige allure. De moderne, rechthoekige wastafels Domino en Square zijn gemaakt van gegoten kunstmarmer en zorgen voor een sobere, minimalistische uitstraling.

Meubels
De wandhangende wastafelonderkasten zijn voorzien van brede, volledig uittrekbare laden voor veel opbergruimte. De laden zijn voorzien van Blumotion dempers voor geluidloos sluiten. Voor extra opberggemak en sfeer biedt de serie diverse wandhangende kolomkasten in twee hoogtes, met laden, deuren en schappen naar wens.

Luna biedt met enkele en dubbele wastafels en meubels in diverse maatvoeringen volop mogelijkheden voor het inrichten van zowel grote als kleine badkamers.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners