1097
Alape breidt Folio wastafelmeubelserie uit met badkamerkast

De innovatieve wastafelmeubelserie Folio, welke in 2016 werd gelanceerd, is uitgebreid met een bijbehorende badkamerkast. Folio maakt, sinds de introductie, indruk door het flinterdun geglazuurde staal, dat het badkamermeubel geheel omsluit. 

 

Alape toont met dit designidee de ultieme ontwerpmogelijkheden, die geglazuurd staal biedt. De omlijsting van geglazuurd staal is ook toegepast op de nieuwe Folio badkamerkast. Door deze toevoeging in het assortiment geeft Alape interieurarchitecten en huiseigenaren de gelegenheid de opbergruimte in de badkamer in dezelfde stijl te vergroten.

Alape wordt gekenmerkt door zijn jarenlange knowhow op het gebied van staalverwerking en zijn permanente drang tot innovatie. Het bedrijf uit Goslar heeft met Folio een techniek ontwikkeld waarmee badkamermeubels van geglazuurd staal vervaardigd kunnen worden. De exacte geometrie, de minimale radiussen en de vlakke oppervlakken zijn het resultaat van zeer nauwkeurig handwerk. Geglazuurd staal van 3 mm dik vouwt zich exact om het meubel en ommantelt dit als een flinterdunne laag.

Folio badkamerkast
Met de hoge, rechthoekige Folio badkamerkast wordt er extra opbergruimte geboden in de sanitaire ruimte, passend bij het Folio wastafelmeubel. Net als bij dit meubel is het kleurenschema van het badkamerkastfront in vijf zijdematte, exclusief voor Folio ontwikkelde, lakoppervlakken te verkrijgen. De twee subtiele nuances van bruin - maansteen en schaduwaarde - integreren perfect in een rustige woonomgeving, terwijl de twee krachtige tinten - fossielgrijs en aubergine - accenten aanbrengen in de badkamer. Klassiek wit rondt het kleurenscala af. De badkamerkast is greeploos en voorzien van een push-to-open-systeem. Naar keuze is de deur rechts of links te openen. Afhankelijk daarvan is de rechter- of linkerzijde voorzien van een flinterdunne omlijsting van geglazuurd staal. De badkamerkast is 300 mm breed, 1246 mm hoog en 303 mm diep en bevat vier glazen legplanken. De Folio badkamerkast is vanaf heden verkrijgbaar.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners