1888
Badkamermeubels

Wanneer je een (nieuwe) badkamer gaat inrichten is het van belang dat je eerst goed kijkt naar de ruimte die je hebt. Heb je een grote of juist een kleine badkamer? Pas dan kan je gaan bepalen welke badkamermeubels voor jouw badkamer het meest geschikt zijn.

Heb je een kleine badkamer dan is het goed inrichten ervan vaak nog best een uitdaging. Je hebt immers niet zoveel ruimte om veel of grote meubels neer te zetten en je wilt er zelf ook nog een beetje lekker in kunnen bewegen. Wil je optimaal gebruik maken van de ruimte in een kleine badkamer dan is een badkamermeubel dat veel opbergruimte bied een must. Een kleine badkamer oogt namelijk nog kleiner als het rommelig is. Een badkamermeubel met veel kastjes en laadjes bied daarom een fijne oplossing. En omdat je niet heel veel ruimte hebt voor een groot meubel kan je ook kiezen voor een wat hoger meubel wat je plaatst tegen de muur. 

Denk ook eens aan een (grote) spiegel. Deze verspreidt het licht in de badkamer waardoor de badkamer ook weer groter lijkt. 

Heb je een wat grotere badkamer dan is het inrichten ervan wat gemakkelijker en kan je misschien zelfs meerdere badkamermeubels kwijt zoals een extra kast voor je handdoeken. Wil je je grote badkamer liever wat kleiner laten lijken dan kan je voor wat grotere badkamermeubels kiezen. 

Hieronder nog een paar handige tips bij het kopen van een badkamermeubel; 

    • kijk goed naar de afmetingen van de badkamer en van de meubels die je wilt plaatsen. Let er hierbij ook goed op of je zelf nog genoeg ruimte overhoud. 
    • Kies voor een badkamermeubel wat past bij de stijl en sfeer van jouw badkamer. Wanneer je hier niet uitkomt kan je altijd kiezen voor een neutrale kleur waarmee je altijd goed zit 
    • Zorg voor voldoende opbergruimte 
    • Let ook goed op de draairichting van de deurtjes van je badkamermeubel 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners