2252
Badkamermeubels
Gepubliceerd: 24-02-2017 Laatste update: 16-12-2021

Wanneer je een (nieuwe) badkamer gaat inrichten is het van belang dat je eerst goed kijkt naar de ruimte die je hebt. Heb je een grote of juist een kleine badkamer? Pas dan kan je gaan bepalen welke badkamermeubels voor jouw badkamer het meest geschikt zijn.

Heb je een kleine badkamer dan is het goed inrichten ervan vaak nog best een uitdaging. Je hebt immers niet zoveel ruimte om veel of grote meubels neer te zetten en je wilt er zelf ook nog een beetje lekker in kunnen bewegen. Wil je optimaal gebruik maken van de ruimte in een kleine badkamer dan is een badkamermeubel dat veel opbergruimte bied een must. Een kleine badkamer oogt namelijk nog kleiner als het rommelig is. Een badkamermeubel met veel kastjes en laadjes bied daarom een fijne oplossing. En omdat je niet heel veel ruimte hebt voor een groot meubel kan je ook kiezen voor een wat hoger meubel wat je plaatst tegen de muur. 

Denk ook eens aan een (grote) spiegel. Deze verspreidt het licht in de badkamer waardoor de badkamer ook weer groter lijkt. 

Heb je een wat grotere badkamer dan is het inrichten ervan wat gemakkelijker en kan je misschien zelfs meerdere badkamermeubels kwijt zoals een extra kast voor je handdoeken. Wil je je grote badkamer liever wat kleiner laten lijken dan kan je voor wat grotere badkamermeubels kiezen. 

Hieronder nog een paar handige tips bij het kopen van een badkamermeubel; 

    • kijk goed naar de afmetingen van de badkamer en van de meubels die je wilt plaatsen. Let er hierbij ook goed op of je zelf nog genoeg ruimte overhoud. 
    • Kies voor een badkamermeubel wat past bij de stijl en sfeer van jouw badkamer. Wanneer je hier niet uitkomt kan je altijd kiezen voor een neutrale kleur waarmee je altijd goed zit 
    • Zorg voor voldoende opbergruimte 
    • Let ook goed op de draairichting van de deurtjes van je badkamermeubel 
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide